Ark

Tilbud for september 2018
Ark logo

Med 108 butikker over hele landet, nettbutikken ARK.NO og leseappen ARK e-bok skal de være den mest tilgjengelige måten å kjøpe bøker på. Ark skal gjøre det enklere å søke etter, finne og kjøpe bøker i butikk, på nett og mobil. De skal ha den beste kvalitet i service og den raskeste levering av bøkene rett hjem til deg. Ark gjør sitt ytterste for å gi deg de beste prisene på bøker og andre spennende varer på nett og i våre butikker rundt i landet.

Ark link
Hemmelig sluttdato

Ark - Opptil 50% rabatt på barnebøker!

Med denne Ark kupongen får du opptil 50% rabatt på barnebøker! Det eneste du trenger å gjøre er å klikke på Ark kupongen så kommer du direkte til kampanjen!

Gå til tilbud 33%
Ark link
Hemmelig sluttdato

Ark - Fri frakt

Nå får du fri frakt på alle ordre over kr 199 hos ARK i begrenset tidsperiode! Du trenger ikk en ARK rabattkode for å få fri frakt rabatten, den trekker automatisk ifra når du handler for over kr 199!

Gå til tilbud 100%
Ark rabattkode

Kjøp bok eller e-bok - med Ark rabattkode

Er du en av dem som akkurat har ryddet i bokylla, men som bli trist av å gi bort eller kaste gamle bøker? Da kan alternativet e-bøker være løsningen. Hos Ark finner du nå nemlig masse bøker i digital utgave, som rett og slett ikke opptar noe plass. De er dessuten miljøvennlige. Eller har du små barn i huset som kanskje trenger lesestoff før leggetid? Eller du trenger lesestoff til å lese for dem? Her på littbilligere.no får du nå Ark rabattkoder med blant annet tilbud om fri frakt eller avslag i prisen. Ark har dessuten kalendre og kontorvarer til deg som jobber på kontor, samt mange gode hobbybøker som du kan bruke på fritiden. Slå til nå på en Ark rabattkode, og gi gjerne boka i gave til noen som har bursdag! Det er alltid kjekt å få ei god bok i gave.

Ark er Norges største

Som det store mål å være den mest innovative bokhandlerkjeden er det klart de må ha mange ansatte. Med 108 butikker, 1000 ansatte og e-bokhandel er det størst i Norges land. De satser nå stort mot digitale medier, slik som Internett og smarttelefoner. De satser også på den beste kvaliteten og den raskeste leveringen av vanlig bøker. Ark deler sine varer inn i ulike kategorier, slik som bøker, e-bøker, lydbøker, student, barn, spill, leker og mye mer. Her er noe for enhver smak. I tillegg deler de ut Ark barnebokpris hvert år, der cirka 10 000 barn leser bøker for å stemme på den beste. Denne prisen deles ut på Ark Egertorget hver vinter. Her på littbilligere.no finner du helt sikkert en eller flere Ark rabattkode som kan passe deg. Kanskje en hobbybok som kan gi deg inspirasjon i hverdagen kan være en god idè?

Ark er Norges største bokhandel på nett, men har i tillegg 111 butikker fordelt over hele landet, og over 1000 medarbeidere. Deres målsetting er å være best på service, ha rask levering, god tilgjengelighet, og selvfølgelig også gi deg de beste prisene på bøkene du vil ha. Ark tilbyr bøker, e-bøker, lydbøker, spill, kontormateriale, samt mye annet. For e-bøker har de også utviklet sin egen leseapp, ARK. Her på Littbilligere.no ønsker vi at du skal få det du ønsker deg enda litt billigere, så husk å sjekk ut vår oversikt over nettbutikker vi har rabattkoder for. Har du for eksempel en Ark rabattkode fra oss kan du få de gode bøkene til de beste prisene!

Å drømme seg bort i en god bok er for mange den ultimate ferien, eller perfekte måten å slappe av på etter en lang og hektisk dag. For andre er bøker den perfekte kilden til å lære mer, forberede seg på et nytt kapittel i livet, eller som gave til noen du er glad i. Uansett hva du er på jakt etter så kan du finne det du trenger hos Ark. I sin streben etter å gjøre handelen så enkel og billig som mulig for deg har de utviklet konseptet Klikk & Hent, som gir deg muligheten til å handle varene du trenger på Ark sine nettsider, og hente de ut i en butikk nær deg etter kun 1 time! På den måten slipper du å vente eller betale for frakt. Å gjøre netthandel så enkelt som mulig for deg er også vårt mål her på Littbilligere.no, og vi oppdaterer stadig vår Topp 20-liste slik at du kan se hvilke rabattkoder og tilbud som er mest populære til enhver tid.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Prisløfte!

Denne rabattkupongen tar deg rett til prisløftet til Ark! Finner du en vare billigere et annet sted matcher de prisen i nettbutikken. Klikk deg inn her og ta kontakt slik at du får handlet produktet ditt på Ark.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gjør et helgekupp på populære favoritter!

Gjør et helgekupp på blant annet Doktor Proktor redder jula og Byes beste i nettbutikken, klikk deg inn i dag for å sjekke ut utvalget og finn årets julegaver til en rimelig pris! Ingen ARK rabattkode er nødvendig, kupongen tar deg direkte til nettbutikken.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

STORT HELGETILBUD!

Ark har tjuvstartet helgen, og du får en mengde gode tilbud. Bøker er perfekt for sene og mørke høstkvelder når stormen ute står på som verst! Få blant annet Trines mat 1 & 2 for kun kr 99, og A Column of Fire til bare kr 149! Klikk deg inn i dag for å se alle de gode helgetilbudene, ingen Ark rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Sjekk ut helgens knalltilbud og gjør et kupp!

ARK har superhelg og du får du blant annet 50% rabatt på ALLE skolesekker, drikkeflasker pennal og matbokser i nettbutikken ut helgen! Sikre det siste du trenger til skolestart og andre ting nå! Du trenger ingen Ark rabattkode.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Få gratis e-bok !

Nå tilbyr Ark.no alle som Laster ned Norges mest populære leseApp får en gratis e-bok! Gå via denne lenk for få mer informasjon hvordan du laster ned Appen

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Halv pris på alle barnebøker hele uka!

Klikk deg inn og handle barnebøker nedsatt med hele 50%! Tilbudet gjelder nesten alle barnebøker ut hele uka. Ingen Ark rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

-50% på alle spill og puslespill!

Denne uken får du hele 50% avslag på alle spill og puslespill i nettbutikken! Du finner spill som passer både liten og stor. Ingen Ark rabattkode er nødvendig for dette tilbudet.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Alle bøker -50% !

Kun denne uke har Ark 50% avslag på alle bøker ! Klikke deg inn via denne kupong og shoppa loss !

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Våren største boksalg er i gang , finn dine favoritter fra 99kr !

Jihooo nå er årets største boksalg i gang hos Ark bokhandel og du vil finne mengder av bøker fra 99kr ! Gå via denne kupong og du vil komme raskt inn til salgssiden. Tilbudene gjelder så lenge lagret rekker!

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Ark
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Alle barnebøker -40% !

Ark feirer våren og de gir deg muligheten at handle alle barnebøker med 40% rabatt! Gå via denne Ark rabattkode lenke for komme raskt til tilbudet.

Gå til tilbudet

ARK bokhandel er en bokhandelkjede som har Norges største salg av bøker og andre varer fra sin nettbutikk ARK.no, ARK e-bok, og fra ARK butikkene. ARK bokhandelkjede eies av Gyldendal ASA. Gyldendal kjøpte opp flere selvstendige bokhandlere, samt flere Libris butikker i 2000, og i 2001 ble ARK bokhandlerkjede grunnlagt. ARK har i dag 101 butikker og over 1000 ansatte. Hovedkontoret ligger i Oslo og kjeden var i 2007 den største på salg av skjønnlitteratur og pocketbøker. ARK har hovedfokus på å ha best pris på sine bøker i butikken, på nettet og på mobil. Her på littbilligere.no får du ARK rabattkoder, ARK tilbud og ARK kupongkoder som gjør din handel på ARK.no ENDA billigere.

ARK jobber mot et mål som er å bli den mest innovative og populære bokhandelkjeden i Norge. Med nettbutikken og ARK e-bok-appen, er det lett å kjøpe bøker. Bøkene kan man kjøpe med «Klikk og Hent», og de reserveres med det samme. Etter en time hentes bøkene i ARK butikken, og prisen blir den samme som i nettbutikken. Ønskes bøkene sendt hjem i posten, satser ARK på rask levering i løpet av 3 - 10 virkedager, alt etter hvor man befinner seg og om varen finnes på lager. Ved kjøp av bøker med ARK e-bok-appen, lastes boken direkte ned på mobilen eller nettbrettet og kan leses umiddelbart. ARK følger alltid med på prisene hos sine konkurrenter og gir prisløfte på alle sine bøker. ARK rabattkoder, ARK tilbud og ARK kupongkoder fra littbilligere.no gir deg gode priser.

Prisløftet gjør at ARK garanterer for at de har de billigste bøkene til enhver tid. Finnes det billigere bøker hos en konkurrent, ta kontakt med ARK og prisen justeres ned. Dessuten startet ARK en årlig konkurranse i 2002, hvor de beste barnebøkene kåres. Den heter «ARKs Barnebokpris» og er barnas egen bokpris. Flere tusen barn stemmer frem sine favorittbøker hvert år og bokprisen er derfor populær hos forfatterne da det resulterer i at barna leser flere bøker. Med ARK rabattkoder, ARK tilbud samt ARK kupongkoder sparer man penger før et kjøp. Innmelding hos ARK.no gjør en til ARK-venn med det samme, som innebærer flere kundefordeler, blant annet gratis Dagbladet som du kan hente i butikken. Etter egne preferanser gir ARKs nyhetsbrev tips om bøker, unike tilbud, gratis lese-apper, leserutdrag fra mange bøker og invitasjoner til spennende arrangementer.

Det lønner seg å sjekke littbilligere.no før du bestiller noe på nett. Her på Littbilligere.no har vi mange andre alternativer på på rabatter og tilbud fra flyselskaper som British Airways, airBaltic, Widerøe Turkish Airlines. Hvis du skal handle klær på nett finner du rabatter og tilbud fra Zalando, Nelly, StylePit hos LittBilligere. Leter du etter rabatter på solbrilller eller linser finner du det hos Loveeyewear, Lensway og Lensstore.Hos LittBilligere.no har vi rabatter og tilbud på alt du kan ønske deg. Hotell rabatter og tilbud finner du hos også hos oss fra Hotels.com, Hotelspesials og mange fler.

Sjekk alltid her hos littbilligere.no og få bøkene rimeligere med ARK rabattkoder, ARK tilbud og ARK kupongkoder.