Green Friday 2017

Publisert: 28.04.2017

I dag er det Green Friday, vårens Black Friday og derfor et drøss av gode tilbud i nettbutikkene!  Vi anbefaler å handle i dag dersom du har planer om å handle på nettet i løpet av de neste dagene, da du kan gjøre svært gode kjøp i dag. I flere av nettbutikkene finner du også tilbud som varer ut hele helgen, men vær rask og handle før lageret går tomt. Her har vi samlet alle  Green Friday/Green weekend tilbud for deg, slik at du kan handle litt billigere. 


Tilbud og rabattkoder i påsken!

Publisert: 11.04.2017

Visste du at det er en gyllen mulighet for å gjøre et kupp i påsken? Her har vi samlet alle rabattkuponger over de aller beste påsketilbudene 2017. Listen vil oppdateres etter hvert som nye og spennende tilbud dukker opp. 

Er du på ute etter å fornye garderoben nå som det går mot varmere tider kan vi anbefale å ta en titt på de fantastiske tilbudene hos Zalando, Nelly og Ellos


Vi i LittBilligere ønsker deg en riktig god påske! 


Ut på reise i påsken?

Publisert: 05.04.2017

Har du planer om å reise bort i påsken, men har enda ikke bestilt billett? Det er enda ikke for sent! På LittBilligere finner du mange gode reisetilbud for påsken. Kupongene nedenfor viser deg de beste rabattene hvor det kan være mye å spare på hotell, fly og leiebil.

Her på LittBilligere vil du alltid kunne finne aktive tilbud og rabattkoder fra kjente reiseselskaper og reiseleverandører til populære destinasjoner verden over. Hva passer deg best storbytur, skiferie eller strandlivet? Ta deg tid til å se gjennom tilbudene, uansett hvor du vil reise og uansett om det er familiereise, vennetur eller en kjærestetur slik at du ikke betaler mer enn nødvendig.

 

God påske! 


Våren er her og nettbutikkene har salg!

Publisert: 11.04.2017

Våren har endelig kommet og det er på tide å fornye garderoben. Vi har samlet tilbud og rabattkoder i nettbutikker du garantert vil finne noe du liker for en rimelig pris. I rabattkupongene du ser under dette innlegget finner du kuponger som fører rett inn til salg og lagertømming, men også rabatterte vårnyheter! Klikk deg inn og handle sneakers, bomberjakker, capser, basicplagg og mye mer i vårens pasteller.

I nettbutikkene finner du også salg på produkter fra kjente merkevarer som:

 • Ganni
 • Nike
 • Vila
 • Vero Moda
 • KIOMI
 • adidas
 • Reebok
 • Michael Kors
 • Day Birger et Mikkelsen
 • Levis
 • Hope
 • DKNY
 • Polo Ralph Lauren
 • By Malene Birger
 • Kari Traa
 • River Island og mange, mange flere.

Klikk deg inn her eller på noen av disse kupongene og sikre deg vårens siste mote!

Gjør ekstremt gode salgskupp nå!

Publisert: 25.01.2017

Butikkene begynner å runde av salgene og øker rabattene for å tømme siste rest. Det lønner seg å slå til nå! Du finner produkter av kjente merkevarer helt opptil 80% rabatt og da er det lov til å handle med god samvittighet.

Vi har laget en oversikt over nettbutikkene du kan gjøre gode kupp i akkurat nå!

De beste salgene innen skjønnhet og mote

De beste salgene innen trening og kosthold

De beste salgene innen hus og hjem

De beste salgene innen reise


Alle kupongene finner du nedenfor. God shopping!


Nyttårsforsett 2017: Å komme i bedre form?

Publisert: 13.01.2017

Har du et ønske om å bedre formen eller slanke vekk noen kilo i 2017? Det er for mange hardt å komme i gang, men ingen andre enn en selv som kan ta tak i dette dessverre. Som en liten motivasjonsboost har vi samlet de beste treningstilbudene for deg. Kanskje kan disse bidra til å gjøre det litt enklere å komme i gang. Det er ekstra moro å trene når man har utstyr som fungerer og nye freshe treningsklær. Akkurat nå finner du treningsklær og treningssko hos Zalando helt opptil 60% rabatt og helt opptil 50% rabatt hos Get inspired.

Gymgrossisten har ingrediensene du trenger for å endre kostholdet og energibomber som kickstarter treningen, bidrar til å opprettholde musklene og som passer perfekt som mellommåltid. Kom du godt i gang i 2016 og er sulten på mer i 2017 finner du masse hjelp mot nye mål, og det billig. Akkurat nå har Gymgrossisten tilbud på Goodlife proteinbars fra Star Nutrition hvor du kan få 15x50g for kun 135kr og 15x50g Goodlife Low Sugar proteinbars for kun 165kr. Tilbudene finner du her. Ikke la dyrt treningsutstyr være til hinder, nå har du sjansen til å skaffe deg alt du trenger svært billig.

Klisje, men nytt år byr på nye muligheter. Lykke til!


Billig å booke reise i januar!

Publisert: 11.01.2017

Drømmer du om å reise og oppdage verden i 2017? Nå er det priskrig og derfor mulig å gjøre et svært godt kjøp både på flybilletter, hotell og pakkereiser. Du kan få reisen til halv pris eller billigere om du er heldig - med andre ord, det lønner seg å booke reisen nå. Også sommerferien kan det lønne seg å tenke på allerede. Hos Apollo finner du blant annet tilbud på populære reisemål som Hellas, Mallorca og Kroatia. Det vil føles godt litt nærmere sommeren å ha gjort et reisekupp, og ikke minst å ha sikret seg sol, strand og kos.

For deg som ønsker storbyferie litt før sommeren finnes det også storbyturer til en rekke destinasjoner. Hos Apollo tilbys dette som pakkereiser – len deg tilbake og la noen andre gjøre planleggingen for deg. Dette passer perfekt for den litt mindre erfarne fareren. Ønsker du å stå for planleggingen selv finner du nå hoteller helt opptil 50% rabatt hos Hotels.com. På Expedia og TravelLink finner du både billige flyturer, hotell og leiebiler på en og samme plass. TravelLink gir deg 400 kr rabatt om du booker reisen din nå.

Reis litt billigere verden over og få en opplevelse du sent vil glemme: London, Oslo, Stockholm, København, Gran Canaria, New York, Barcelona, Roma, Dubai, Riga Paris, Amsterdam, Göteborg, Tenerife, Bangkok, Berlin, Miami, Phuket, Praha, Maldivene, Málaga, Krakow og Budapest.

Spar massevis av penger i dag ved å booke din reise gjennom www.littbilligere.no.


Julegavetips 2016

Publisert: 04.01.2017

Mer tid til familie og venner i juletiden

Det er ikke alle det er like enkelt å handle julegaver til og da er det lett å bli stresset. Vi i LittBilligere kjenner til problemet og har selv gått milevis og timesvis i jakten etter den perfekte gaven. Heldigvis har det blitt litt lettere å handle nå som man kan gjøre det på nettet, men det hender fortsatt at man blir sittende i flere timer og leter. Et problem er ofte å komme på butikker å lete i, særlig når man ikke vet hva man skal ha. Her på LittBilligere.no kan du enkelt finne nye butikker å lete i, alt du trenger å gjøre er å ta en titt under kategorier, alle butikker og topp 20 kuponger. Her vil du finne et stort utvalg av nettbutikker med julegaver til en venn, kollega, kjæresten, han, henne, barna, barnebarna, besteforeldre og kjæledyret – noe til alle.


Hva gir man til den som har alt?

Det store spørsmålet hvert år. Hva med å gi en personlig gave, en opplevelse eller rett og slett bare oppgradere noe personen har fra før?

Smartphoto: har 40% på hele sortimentet. Her finner du julekort, fotobøker, kalendere og mange ulike fotoprodukter. Lag en personlig gave, ingenting er koseligere, og det er garantert noe personen ikke har fra før.

Adams matkasse: har både gavekort og tilbud på middagspakker. Overrask noen med matvarer på døren og litt mindre stress i hverdagen.

NordicFeel: forbruksvarer slår aldri feil! Her kan du hente en rabattkode til verdi av 50,-.

Hotels.com: gi en opplevelse personen sent vil glemme – kjøp en reise til en du er glad i. 

CDON: sjekk ut dagens julegavetilbud, kanskje det kunne være noen julegaver der? Handler du for over 100,- får du fri frakt. Rabattkoden henter du her.


Vinterjakka ikke like kul i år?

Publisert: 09.11.2016

Kulda smyger seg på og snøen har begynt å falle flere steder i landet. Mange har allerede begynt å tenne i peisen og startet å lete fram gode og tjukke klær. Det skulle være en glede å finne frem de kule vinterskoene og den lekre vinterkåpen man kjøpte i fjor, men dessverre er det ikke alltid slik. Er du en av de som tok på deg fjorårets antrekk, sto i speilet og tenkte – hva i alle dager tenkte jeg da jeg kjøpte dette?

På LittBilligere.no finner du heldigvis gode rabatter slik at du ikke trenger å blakke deg helt om du skulle ønske deg noe nytt til årets sesong. Akkurat nå har vi en eksklusiv rabattkode hos Zalando hvor du får 10% rabatt på kjøpet. Rabattkoden finner du her.