Slik sparer du penger mens du fornyer garderoben

Publisert: 30.08.2017

Selv om du er opptatt av trender trenger du ikke nødvendigvis å betale full pris for å kunne være tidlig ute med den aller nyeste moten. Vi holder vakt og legger til tilbud og rabattkoder her på LittBilligere støtt og stadig. Derfor kan vi med erfaring fortelle at det noen ganger lønner seg å vente i noen dager og se om du finner en rabattkupong som kan matche den varen du ønsker å kjøpe. Er du heldig kan det også være det alt ligger en ute akkurat i tidspunktet du ønsker å bestille varen. Det er ikke bare gamle varer eller utgåtte trender som settes ned, men også ofte nyheter og tidløse plagg, sko og tilbehør fra kjente merker

Meld deg på nyhetsbrev og motta rabatt

Flere nettbutikker gir avslag til sine kunder mot at man velger å motta nyhetsbrev. Her er det ofte snakk om 10-20% rabatt på hele handelen uansett om man skulle bestille merkevarer eller annet. Dette er en ypperlig anledning til å sikre seg nyheter til garderoben til en veldig god pris. Nettbutikkene som tilbyr dette ber deg som regel om å melde deg på nyhetsbrevet og sender deg en rabattkode på mail når bekreftelsen er mottatt. På LittBilligere har vi laget rabattkuponger på flere nettbutikker som tilbyr akkurat dette, som fører deg direkte inn til nettsiden og påmelding.

Fri frakt og fri retur

Når man skal bestille klær og sko på nettet fremfor å handle de fysisk i butikken er det et problem som kan være til hinder. Nemlig at man ikke får prøvd, testet og sett produktene ordentlig før man bestemmer seg for å utføre bestillingen. Ingen nettbutikker er vanskelig på å levere tilbake eller bytte produkter, men det kan være at det koster. Spesielt kjipt er dette dersom du i tillegg har betalt for å få varene fraktet hjem til deg eller til nærmeste postkontor. Netthandelen kan derfor bli en dyrere affære enn først forventet og det er ikke kult å ha gjort et «dårlig kjøp». Vi anbefaler alle som er opptatt av å handle så billig som mulig på nettet til å se etter regler og priser for frakt og retur og bake dette inn i den totale handlesummen. Flere nettbutikker gir deg gratis frakt dersom du handler over en viss sum, noen gir alltid gratis frakt, mens andre tar alltid et gebyr. Noen gir også gratis retur selv om det ikke er gratis frakt og noen gir gratis bytte, men ikke gratis retur. Hvis du ser her på LittBilligere kan du være heldig å finne en rabattkode som gir fri frakt og rabattkuponger som forteller hvilke nettbutikker som har fri frakt.

Les også innlegget «Handle med fri frakt!»

Sjekk ut salget

Det er ofte en tenker at salget kun består av utgåtte og utplukkede trender som det ikke en gang er verdt å ta en titt på, men slik er det ikke alltid. Nettbutikkene får inn nyheter daglig og er enda kjappere med å sette ting på salg enn de fysiske butikkene. I tillegg kan du finne klær, sko og tilbehør som aldri vil gå av mote og som er basic, «must haves» i garderoben. Det er også slik at du kan gjøre et kupp på ellers dyre merkeklær. Faktisk kan du være heldig å finne varer nedsatt med hele 70%. Vi har selvfølgelig samlet alle de beste salgene som rabattkuponger her på LittBilligere slik at du enkelt skal kunne finne fram til en litt billigere netthandel.

Glem heller ikke viktige shoppingbegivenheter som Black Friday, Green Friday, sesongsalg og salg rundt juletider. Slike dager kan det være mange gode kupp der ute og disse kan du også finne her på littbilligere.no.

Bruk en rabattkode

Det er svært mange nettbutikker som benytter seg av rabattkoder og dersom du finner en rabattkode som er gyldig i den nettbutikken du ønsker å handle i bør du selvfølgelig benytte deg av denne. Hos oss kan du finne eksklusive rabattkoder som du ikke finner noen andre steder på nettet og det skal godt gjøres å finne noen bedre tilbud enn disse. Du skal derfor ikke være redd for å gå glipp av noen bedre tilbud dersom du benytter en eksklusiv rabattkupong.  

En rabattkode er svært enkelt å bruke. Som regel behøver man kun å fylle inn koden i et felt i kassen i nettbutikken også trekkes rabatten fra i totalbeløpet. Vær obs på at noen nettbutikker også kaller en rabattkode for en kupongkode, kampanjekode, coupon code, promotion code, voucher code og lignende. Det er da her du skal fylle inn rabattkoden du finner hos oss.

Rabattkodene du finner i våre kuponger finner du enkelt ved å klikke på kupongen. Det kan så lønne seg å kopiere rabattkoden, klikke på kupongen en gang til for å gå til nettbutikken og deretter lime den inn i feltet for utfylling av koden. Dersom du allerede har en fane åpen med nettbutikken og alle varene du ønsker å kjøpe lagt inn i kassen, behøver du ikke være redd for å miste dette når du klikker på våre kuponger. Dette er nemlig lagret og følger videre.

En typisk rabattkode gir 10-40% avslag på handelen, fri frakt og 100-300 kroner avslag på kjøpet. Det kan med andre ord være mye å spare ved å benytte en kupongkode!

Les også innlegget «Det er enkelt å spare penger med rabattkoder!»


Det er enkelt å spare penger med rabattkoder!

Publisert: 14.11.2017

Det er mange gode grunner til at du bør søke etter en rabattkode og se etter rabattkuponger med gode tilbud når du skal handle på nettet:

  1. Du sparer penger. Finner du gyldige tilbud og rabattkoder på nettet, sparer du penger. Noen kuponger gir prosenter på nyheter, andre viser hvor du kan gjøre de beste salgskuppene.
  2. Det går fort. Å finne en rabattkupong går fort og det går fort å benytte seg av den.
  3. Det er enkelt. Gode søkemotorer og intuitive nettsider guider deg til lavere priser. Noen få klikk og du mottar produktene dine enda litt billigere.
  4. Det er gratis. Rabattkuponger er en gratis tjeneste som kommer forbrukerne til gode. Det er kun penger å spare ved å benytte en.
  5. Du behøver ikke å registrere deg. Det er ingen registrering på nettsiden hvor du trenger å registrere personlig informasjon. Du behøver ikke å bli medlem, melde deg opp på noe nyhetsbrev, lage innlogging eller delta med noe for å kunne benytte deg av rabattkupongene.
  6. Unike eller eksklusive rabattkoder og kampanjer. Du får tilgang på tilbud som du ellers ikke ville fått eller funnet noen andre steder. Det er sjeldent noe topper disse tilbudene, så med en eksklusiv rabattkupong vet du at du virkelig har gjort et kupp.
  7. Betal aldri mer enn du må. Prisene i de ulike nettbutikkene varierer selv om produkter er helt like. Dersom du ser gjennom de kupongene som finnes før du handler blir du kjent med de ulike prisene og nettbutikkene. Det er aldri moro å betale for mye.
  8. Fri frakt. Selv om du kanskje ikke vil spare penger på selve produktet du ønsker å kjøpe, kan det likevel være en fordel for det totale regnestykket å handle i en nettbutikk fremfor en annen dersom du får gratis frakt.
  9. Hold deg oppdatert. Dersom du er på søken etter noe spesielt som du nødvendigvis ikke må ha her og nå, følg med og søk etter rabattkuponger. Plutselig er det mye å spare. Alle nettbutikker som ligger på rabattkodesider har ofte gode kampanjer.
  10. Unn deg noe ekstra. En rabattkode som man finner i siste liten før bestillingen utføres er en hyggelig og kanskje uventet overraskelse. Hva med å benytte de sparte pengene til å unne deg noe annet fint som du kom over i nettbutikken? Noen ganger er det lov å belønne seg selv.

Her på LittBilligere finner du tilbud og rabattkoder fra over 700 nettbutikker innen over 20 kategorier. Du kan hente tilbud fra populære nettbutikker som Zalando, Nelly, Apollo, Lekmer, Room21, LensOn, Hotels.com, Blivakker og mange, mange flere. Det er ikke noe poeng å betale for mye!


Handle med fri frakt!

Publisert: 15.08.2017

Hva er vel kjipere enn å komme til siste trinn i handlekurven i nettbutikken og finne ut at det kommer et høyt fraktgebyr på toppen av beløpet? Det er ikke lett å holde styr på hvilke nettbutikker som tilbyr gratis frakt. Ofte finner man de samme produktene og merkene i ulike nettbutikker, men til ulike priser og med frakt- og returgebyrer. Det tar virkelig tid å gjøre en grundig research før et kjøp om man ikke skal betale mer enn nødvendig på nettet.

Vi i LittBilligere ønsker at dere som forbrukere skal betale så lite som mulig, uten å bruke for lang tid på kjøpet. Derfor samler vi tilbud og rabattkoder fra populære nettbutikker. Her har vi samlet de mest populære nettbutikkene som alltid tilbyr fri frakt.


Fotoknudsen rabattkoder - spar penger på dine bilder!

Publisert: 01.08.2017

Nettopp vært på ferie og tatt en haug med bilder? Ikke bare la de bli liggende på datamaskinen! Akkurat nå kan du benytte en av våre eksklusive rabattkoder fra Fotoknudsen og motta svært gode rabatter på fremkalling av bilder, fotobøker, kortinvitasjoner og trykk av bilder. 

Hva er vel ikke bedre enn å ha sortert ferdig bildene allerede rett etter sommerferien?

Under ser du alle gyldige rabattkoder for Fotoknudsen akkurat nå, du kan spare hele 40%! 


Green Friday 2017

Publisert: 28.04.2017

I dag er det Green Friday, vårens Black Friday og derfor et drøss av gode tilbud i nettbutikkene!  Vi anbefaler å handle i dag dersom du har planer om å handle på nettet i løpet av de neste dagene, da du kan gjøre svært gode kjøp i dag. I flere av nettbutikkene finner du også tilbud som varer ut hele helgen, men vær rask og handle før lageret går tomt. Her har vi samlet alle  Green Friday/Green weekend tilbud for deg, slik at du kan handle litt billigere. 


1 2 3
»