Black Friday banner

Bygg Hjemme rabattkode

Tilbud for november 2018
Bygg Hjemme logo

Bygg Hjemme er en av de største internett butikkene i byggebransjen, her finner alt fra hage redskaper til hjem dekorasjon. Bygg Hjemme tilbyr et meget bredt spekter av kjente svenske merker og alt kommer rett på døra uten frakt gebyr. Her kan du finne alt som er relatert til oppusing, renovasjon og fornying til hjemmet ditt. Bygg Hjemme har stadig kampanjer slik at du kan handle med prisavslag. Og hos LittBilligere finner du Bygg Hjemme rabattkoder og kuponger som du kan bruke for å få rabatt!

Bygg Hjemme link
Hemmelig sluttdato

Bygghjemme - Opptil 48% rabatt på Hafa

Skal du freshe opp hjemmet ? Nå er det opptil 48% rabatt på baderoms sortement fra HAFA. Du trenger ikke Bygghjemmet rabattkode for å bruke dette tilbudet.

Gå til tilbud -
Bygg Hjemme link
Hemmelig sluttdato

Bygghjemme - Fri Frakt

Akkurat nå får du gratis frakt på alle baderomsprodukter i nettbutikken til Bygghjemme.no. Tilbudet gjelder t.o.m 31. mars 2013! Du trenger ingen Bygghjemmet rabattkode for å bruke tilbudet.

Gå til tilbud 0%
Bygg Hjemme link
Hemmelig sluttdato

Bygg Hjemme - fri frakt på snøfresere!

Når du kjøper en snøfreser hos Bygg Hjemmet får du nå en helt kostandsfri frakt hjem! Kjøp en snøfreser før det kommer masse snø!

Gå til tilbud -
Bygghjemme er en butikk for deg som liker å pusse opp hjemme. Siden oppstarten i 2012 har Bygghjemme satset på å ha et stort sortiment av kjente merkevarer, som du kan, ved å bestille på hjemmesiden deres, få levert hjem på døren. Ikke bare leverer de alt innenfor byggevarer, men de har en lengre visjon på å tilby helhetspakker innenfor alle typer oppussing i hjemmet. Dette vil de gjøre ved å utvide tilbudet sitt med sortiment innen hage, bad, dører, og vinduer. Med Bygghjemme rabattkoder, Bygghjemme tilbud, og Bygghjemme kupongkoder, som du finner her på littbilligere.no, kan du altså få alt du trenger for å pusse opp, levert hjem på døren.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Bygg Hjemme
Denne koden er ikke lengre gyldig.

St. Hans-tilbud på byggvarer!

Ut mandag kan du bruke denne Bygg Hjemme rabattkoden og få 7% rabatt på alt du handler i nettbutikken! Bli med å feire St. Hans du også, så sparer du litt penger på kjøpet... Kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode
Bygg Hjemme
Denne koden er ikke lengre gyldig.

17. mai- og pinserabatt!

5% ekstra rabatt til 17. mai og pinse? Vær så god! Bare bruk Bygg Hjemme rabattkoden i nettbutikken når du handler så får du tilgang til rabatten! Tilbudet gjelder også kampanjevarer, så her er det bare å slå til og spare penger! Kupongen tar deg dirkete til nettbutikken.

Vis rabattkode
Bygg Hjemme
Denne koden er ikke lengre gyldig.

5% rabatt på din bestilling

17. mai tilbud hos Bygg Hjemme! Nå får du hele 5% rabatt på din bestilling i nettbutikke når du handler med denne rabattkoden!

Vis rabattkode
Bygg Hjemme
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Bygg Hjemme - 5% rabatt

Bruk denne rabttkoden når du bestiller fra nettbutikken bygghjemme.no så får du 5% rabatt med når du skriver inn koden BHSOMM5.

Vis rabattkode
Bygg Hjemme
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Bygg Hjemme - 5% rabatt

Bruk denne rabattkoden når du bestiller fra bygghjemme så får du 5% rabatt på hele kjøpet dit. Koden er gyldig til 15.07.2014.

Vis rabattkode
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Bygg Hjemme
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

30% rabatt på ytterdører!

Er du ute etter å skifte ytterdør nå som høststormene kommer å banker på? Akkurat nå får du 30% rabatt på et enormt utvalg ytterdører hos Bygghjemme! Klikk deg inn på linken og sjekk ut det store utvalget! Sjangsen er stor for at du finner noe for deg! Du trenger ingen Bygghjemme rabattkode.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Bygg Hjemme
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 35% rabatt på Boen parkettgulv!

Skal du bytte gulv? Nå får du et kanontilbud hos Bygghjemme! Kjøp Boen parkettgulv hos Bygghjemme og spar opptil 35%! Klikk deg inn på denne linken og sjekk ut det store utvalget! Det gjelder å få gjort dette unna så snart so mmulig, tilbudet går nemlig ut 31.oktober!

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Bygg Hjemme
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 25% rabatt på innerdører!

Bank-bank! Hvem der? ByggHjemme, som nå har opptil 25% rabatt på innedører av merket Swedoor! Klikk deg inn på linken og åpne døren for ByggHjemme sitt utvalg. Tilbudet gjelder t.o.m 31.oktober.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Bygg Hjemme
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på trapper!

Vurderer du å skifte trapp? Da bør du ta en titt her! Hos ByggHjemme sparer du nemlig nå 20% på et stort utvalg trapper av merket Fontanot! Klikk deg inn på linken og sjekk det stoer utvalget! Tilbudet går ut 31.oktober! Så vær rask

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/Bygg Hjemme
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Opptil 35% rabatt på lamper!

Akkurat nå får du opptil 35% rabatt på lamper av merket Aneta hos ByggHjemme! Lys opp hjemmet ditt samtidig som du sparer penger! Tilbudet gjeldeer kun t.o.m. 31.oktober, så det gjelder å være rask!

Gå til tilbudet

Bygghjemme inngår i det svenske konsernet Bygghemma, som startet i år 2006. Det svenske konsernet har nå over 100 000 varer, og over 60 ansatte bare i Sverige. På bare noen få år har selskapet bredt seg ut i Norden, og har nå egne sider i både Sverige, Danmark, Finland og Norge. Med Bygghjemme rabattkoder, Bygghjemme tilbud, og Bygghjemme kupongkoder, som du finner her på littbilligere.no, kan du få kjente merkevarer levert hjem på døren, til en litt billigere pris neste gang du handler på Bygghjemme.no.

Bedriften Bygghjemme ble startet som en reaksjon på den økte interessen for å pusse opp, og derfor var det behov for en nettside der man kan få alle de kjente merkevarene til en svært god pris. Med mottoet “Enkel, trygg, og bekvem handel” satser Bygghjemme sterkt på kundeopplevelsen. Bygghjemme streber etter at kunden skal føle seg godt ivaretatt, noe som vises ved at de er sertifisert av Trygg E-handel; en godkjenningsorden for nettbutikker som gjør det tryggere å handle over internett. Dermed kan du med Bygghjemme rabattkoder, Bygghjemme tilbud, og Bygghjemme kupongkoder, få en sikker og god handel over internett neste gang du skal pusse opp.

Ved å dra inn på littbilligere.no, før du skal pusse opp, kan du finne Bygghjemme rabattkoder, Bygghjemme tilbud, og Bygghjemme kupongkoder, som gjør at du kan pusse opp for eksempel badet, uten at det skal koste for mye. Bygghjemme utvides hele tiden, og har som langtidsmål å bli det største byggevarehuset i Norge. Dette for at du som kunde ikke bare skal få billige materialer når du pusser opp, men også få så enkel og behagelig oppussing som mulig.

Det lønner seg å sjekke littbilligere.no før du bestiller noe på nett. Her på Littbilligere.no har vi mange andre alternativer på på rabatter og tilbud med alt fra flyreiser fra Expedia, Apollo, Bravofly, Supersaver, Travelstart. Hvis du skal handle klær på nett finner du rabatter og tilbud fra Zalando, Nelly, StylePit, La Redoute, Tailor Store hos LittBilligere. Leter du etter rabatter på solbrilller eller linser finner du det hos Loveeyewear, Lensway og Lensstore.Hos LittBilligere.no har vi rabatter og tilbud på alt du kan ønske deg. Hotell rabatter og tilbud finner du hos også hos oss fra Hotels.com, Hotelspesials og mange fler.

Husk alltid å sjekke littbilligere.no før du skal pusse opp for å få en så god avtale som mulig.