DFDS

Tilbud for juli 2017
DFDS logo

I løpet av et år reiser rundt 700 000 passasjerer med DFDS Seaways mellom Oslo og København. Gjestene inkluderer alt fra familier og vennegjenger til konferansegjester og forretningsreisende samt alle som skal besøke København eller andre deler av Danmark. Ombord finnes en rekke restauranter, butikker, barer, nattklubber og andre underholdningstilbud. Meld deg på vårt nyhetsbrev og du vil få tilbud, kampanjer og DFDS rabattkoder tilsendt rett til din mailboks.

DFDS link
Utgår om
Anbefalt

Årets Dansegalla nå for kun 1128kr !

Dersom du også er glad i å danse, er Københavnbåten stedet å være på den 20. - 22. oktober.Få med deg kjente danseband som Contrazt og Ingemars, i tillegg til Neil Wilde i Pianobaren. Ved benytte deg av denne kupng vil du finne billetter for kun 1128kr

Gå til tilbud -
DFDS link
Utgår om
Anbefalt

Ta bilen med på båten helt gratis!

Dersom du bestiller reise for sommeren (juni-august) nå, kan du ta med bilen gratis! Du sparer inntil 500,- hver vei. Tilbudet gjelder for transportreiser med bil (ikke for bestillinger med reise tur/retur med samme skip). Klikk deg inn via kupongen for å gå til tilbudet, ingen DFDS rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud 100%
DFDS link
Utgår om
Anbefalt

Restplasser til København fra kun kr. 398!

Akkurat nå finner du restplasser tilgjengelig til kun kr. 398 per person. Tilbudet inkluderer 2 netter til sjøs, frokost tur/retur og nesten 7 timer i deilige København. Du sparer hele 60%! Klikk på kupongen for å gå til tilbudet, ingen DFDS rabattkode er nødvendig.

Gå til tilbud -
DFDS link
Hemmelig sluttdato

DFDS - Opptil 50% rabatt

Nå kan du spare opptil 50% rabatt på DFDS cruise når du søker via restplass kalenderen! Trenger ingen DFDS kode for å benytte tilbudet.

Gå til tilbud 82%
DFDS link
Hemmelig sluttdato

DFDS - Køben fra 456!

Bilferie i Europa i sommer? Ta båtreisen med DFDS Seaways, det eneste rederiet som seiler fra Bilferie i Europa i sommer? Ta båtreisen med DFDS, det eneste rederiet som seiler fra Oslo til København!

Gå til tilbud 100%
DFDS link
Hemmelig sluttdato

DFDS - Mange gode tilbud

Reis på Cruise til København. Opplev den nydelige storbyen i vårt naboland Danmark.

Gå til tilbud 100%
DFDS rabattkode

Skal du på storbyferie eller til Tivoli - ha litt ekstra til luksus med en DFDS rabattkode.

Våren er en herlig tid å besøke København på, og hva er mer avslappende og romantisk enn å reise dit på et skip med cruisestandard? Eller er det kanskje de små piratene dine som er fokuset for turen? Uansett hvem du reiser sammen med vil det være mange muligheter ombord hos DFDS. Med en DFDS rabattkode som du finner hos littbilligere.no kan du bruke litt ekstra til for eksempel oppgradering av lugaren. Ombord kan du spille i kasinoet, stikke innom Bubble Zone for en dukkert eller tur i saunaen, eller gå til lekeområde og Piratklubben for de små. Når man trenger en matbit eller ønsker seg en bedre middag kan man besøke en av de flotte restaurantene ombord.

Cruiseopplevelser til en hyggelig pris

DFDS ble etablert i Danmark i 1866, og selskapet har i dag 4 moderne skip som trafikkerer de to båtrutene Oslo til København, og Amsterdam til Newcastle. Deres visjon er å være Nord-Europas ledende ferjeselskap med overnatting om bord, og ønsker at gjestene skal føle seg fantastiske i en maritim atmosfære. DFDS gjør cruise tilgjengelig for alle, og har alt fra små enkle lugarer til større suiter med boblebad og luksusfølelse. Om du ønsker et cruise t/r Oslo, eller vil ha en behagelig overfart på veien til Danmarksferie (eller ferie lenger sørover i Europa), anbefales DFDS. Og den beste prisen får du med en DFDS rabattkode fra littbilligere.no! Det er også supre muligheter for shopping i taxfree-butikken. Her finner man mange kjente merker innen moteprodukter og klær, dansk design, sjokolade og drikkevarer. I København kan du ta shuttlebuss fra terminalen til sentrum. Båtreisen kan gjerne kombineres med et hotellopphold om du ønsker mer tid i den vakre danske hovedstaden. Hent din DFDS rabattkode hos littbilligere.no i dag så har du litt ekstra til noe ekstra ombord.
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
DFDS
Denne koden er ikke lengre gyldig.

DFDS - Tilbud fra kun 100kr per person

Akkurat nå har DFDS et Tivolitilbud fra kun 100,- per person, hvor du får 2 kvelder til sjøs og nesten 7 timer i land. Sensommeren blir ekstra gøy med et cruise til København og et besøk i Tivoli!

Vis rabattkode
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

-75% på KøbenhavnCruise i september!

Bestill din tur til København i september nå og nyt 75% avslag! Dette betyr at prisene er fra kun 152 kr. per person! Tilbudet gjelder kun for bestillinger for 8 personer eller mer. Klikk deg inn gjennom linken for å se mer av tilbudet. Rabattkode er ikke nødvendig.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Mini Cruise til mini pris nå 96kr pr.per !

Reise på cruise til København og nyte forsommeren! Start reisen på dekk og nyt utsikten, iKøbenhavn har du nesten 7 timer for å oppleve byen. Du får alt dette fra kun 96kr pr.per , gå via denne kupong for komme tilbudet.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Cruise og konsert med Kim Larsen fra 718 pr.per!

Gled deg til en unik konsertopplevelse og herlig stemning med med Kim Larsen på Københavnbåten den 27. august. Booke allerede i dag og du kan få din billett fra kun 718 pr.per! men var rask det kun 80 billetter igjen.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

København fra kun 381 pr.pers !

Bare kjør om bord, parker bilen og Seil med DFDS til København nå i Mai ! For nå har de tilbud fra 381kr pr.pers ! Gå via denne lenke og du vil ikke trenge noen DFDS rabattkode for få dette tilbud.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Københavncruise - 2 netter ombord for kun 389kr pr.pers !

Booke din reise til Købehavn med DFDS, akkurat nå får du to netter om bord og nesten 7 timer i København fra kun 389kr pr,pers. Klikke deg inn via denne lenke og finn din neste reise

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Cruise og hotell l i København fra kun 1103kr pr. pers.

Nå tilbyr DFDS deg både Cruise og hotell l i København fra kun 1103kr pr. pers. Klikke deg inn via denne kupong og du vil ikke trenge noen DFDS rabattkode

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

SUPERTILBUD! kun 48 kr til København fra kun 48,- per person

Nå tilbyr DFDS deg at ta en KøbenhavnCruise fra kun 48,- per person, men dette tilbud varer kun i 48 tim, så var raskt ! Gå via denne DFDS rabattkoden lenken og du vil ikke trenge noen unik rabattkode.

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Restplasser på enveisreise!

Nå kan du reise for kun 499,- pr. lugar! Enten til eller fra København. Tilbudet gjelder: Fra Oslo: 22 + 24 + 27 + 30. juli, samt 3 + 4 + 6 + 7 + 13. august | Fra København: 9. august

Gå til tilbudet
https://dshmx1qjgoedw.cloudfront.net/DFDS
Dette tilbudet er ikke lengre gyldig.

Gratis inngangsbilletter til Danmarks største attraksjon!

Akkurat nå feirer DFDS at tivoli dørene åpnes igjen og du får derfor gratis inngangsbilletter til Danmarks største attraksjon. Du får også selve cruiset til København; fra kun 298,- per person.

Gå til tilbudet

DFDS Seaways et rederi med lange tradisjoner og mye erfaring. Som eneste rederi som seiler mellom Oslo og København sparer ikke DFDS Seaways på gode tilbud og en behagelig overfart. Med littbilligere.no får akkurat du muligheten til å få unike DFDS Seaways kupongkoder, DFDS Seaways tilbud og DFDS Seaways rabattkoder, som gir deg muligheten til å nyte en overfart preget av kvalitet og lange tradisjoner for en litt billigere penge.

DFDS Seaways ble grunnlagt i 1866. Navnet DFDS Seaways kommer av «Det Forenede Dampskibs-Selskab». Opprinnelig ble rederigruppen DFDS Seaways startet i Danmark på slutten av 70-tallet, med mål og planer om å gjøre det stort innen cruisemarkedet i USA. Dessverre for rederiet, men heldigvis for oss Skandinaver, fungerte ikke dette markedet og DFDS Seaways sine praktfulle skip av høy kvalitet og med overlegen komfort ble satt inn på ruter over Skagerak og Kattegat. DFDS Seaways består i dag av skipene MS «Pearl Seaways», MS «Crown Seaways», MS «King Seaways», MS «Princess Seaways», MS «Dana Sirena». DFDS Seaways er en del av DFDS Seaways gruppen internasjonalt.

DFDS Seaways sine skip, som nå har daglige avganger mellom Oslo og København, tilbyr underholdning og aktiviteter for store og små, samt et rikt utvalg av spisesteder og taxfree shopping. DFDS Seaways rabattkoder, DFDS Seaways tilbud og DFDS Seaways kupongkoder fra littbilligere.no gir deg muligheten til å nyte en av deres overfarter sammen med venner, familien, jobben eller helt enkelt alene om du trenger at avbrekk fra fastlandet.

DFDS Seaways tar deg med på en overfart i historien. DFDS Seaways sine krysninger er på folkemunne kjent som «Danskebåten», og fra DFDS Seaways historie startet, har rederiet hatt et bredt tilbud med dansemusikk, shopping og havets naturlige ro. Ønsker du å nyte denne turen uten å bruke for mye penger, anbefaler vi på littbilligere.no deg å sjekke ut våre DFDS Seaways rabattkoder, DFDS Seaways tilbud og DFDS Seaways kupongkoder. Ombord på DFDS Seaways har nemlig det tradisjonelle tilbudet blitt vedlikeholdt, og det er som å komme tilbake til en historisk atmosfære med DFDS Seaways majestetiske skip, samtidig som utvalget og bredden er modernisert og tilpasset et publikum i alle aldre. Hvert år velger 700 000 mennesker å krysse havet med DFDS Seaways tilbud, men bare de aller smarteste får den unike muligheten til å bruke DFDS Seaways kupongkoder eller DFDS Seaways rabattkoder, ved å hente de fra littbilligere.no!

Hvis ikke du vill på cruise og heller vill reise med fly og boke hotell isteden så finner du også masse kampanjer og rabatter på fly og hoteller hos Hotels.com, LowCostHolidays, Apollo, Expedia og mange andre her, hvor vi har samlet alle rabattkoder og tilbud fra reisebyråer.