Douglas rabattkoder

Tilbud for november 2017
Douglas logo

Her har vi laget en oversikt over alle tilbud og rabattkoder som er tilgjengelige i nettbutikken til Douglas akkurat nå. Ved å benytte en av kupongene våre kan du spare opptil 35% på bestselgere. Du vil spare mye ved å ta i bruk en kupongkode før du handler hos Douglas! I nettbutikken finner du et godt utvalg av skjønnhetsprodukter, og du vil garantert finne dine favorittprodukter. Du kan blant annet handle parfyme og dufter, sminke, hårpleie- og hudpleieprodukter til både dame, herre og barn fra kjente merkevarer. Det beste med å handle skjønnhetsprodukter over nettet er ikke bare at du får lave priser, men også at du ikke behøver å dra ut av døren bare fordi at du gikk tom for mascara.

Douglas link
Utgår om Anbefalt

BLACK FRIDAY: Fri frakt + 25% rabatt på hele butikken!

Allerede nå får du tilgang på Black Friday-salget som gir deg hele 25% på alt i nettbutikken i tillegg til GRATIS frakt. Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere tilbudet og klikk hjem dine favoritter rimelig i dag - dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Vis rabattkode
Douglas link
Utgår om Anbefalt

Gratis Lancôme Hypnôse maskara ved kjøp over 499,-

Klikk deg inn i dag og handle dine favorittprodukter og få med en Lancôme Hypnôse maskara helt kostnadsfritt! Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, dersom du handler for 499 kroner eller mer og om du benytter denne Douglas rabattkoden i kassen.

Vis rabattkode
Douglas link
Hemmelig sluttdato

Douglas - Gratis frakt på alle ordrer over 600kr!

Handle over 600kr og du slipper betale frakten. Du trenger ikke noen Douglas Kupongkode for få rabatten. Klikke på lenken nedenfor for å starta din shopping !

Gå til tilbud 100%
Douglas link
Hemmelig sluttdato

Douglas - Nå får du opptil 35%rabatt på alle bestselgende produkter!

Douglas har samlet alle sine bestselgende produkter og gir deg mulighet at handle disse med en rabatt opptil 35%. Ingen Douglas rabattkode trengs for få avslaget. Klikke på lenken nedenfor.

Gå til tilbud -
Douglas link
Hemmelig sluttdato

Douglas - Gratis vareprøver

Douglas har et eksklusivt utvalg av gratis vareprøver innenfor parfyme, hudpleie og kosmetikk. Velg 2 vareprøver før du går til kassen.

Gå til tilbud 100%
Douglas link
Hemmelig sluttdato

Douglas - Salg opptil 50% Rabatt på utvalgte produkter!

Nå kan du gjøre kjempefunn hos Douglas spare opptil 50%rabatt på utvalgte produkter. Trengs ikke noen Douglas Rabattkode for ta del av tilbudet. Klikke på lenken for komme til Salget.

Gå til tilbud 100%
Default_728x90

Lave priser på kjente merkevarer


Med vår rabattkode Douglas kan du få tak i eksklusive og kjente merker som Abercrombie & Fitch, Lancôme og Dior, men også rimeligere merker som Eos og Isadora. Douglas har det du er på utkikk etter uansett priskategori. Slutt å løp rundt i stressende butikker når du kan shoppe på Douglas. Nettsiden er åpen 24 timer i døgnet, slik at du kan handle når det selv passer deg. Om du er student, småbarnsmor eller pensjonist så er nettbutikken åpen så du kan svippe innom når du har tid til det. Og dersom du bruker vår Douglas rabattkode vil du spare penger på ditt kjøp, slik at du kan bruke de sparte pengene på et ekstra produkt eller noe annet du virkelig ønsker deg. Vi i Kk.no vet at det tross alt er noe som heter penger spart er penger tjent, og med vår Douglas kode vil du oppnå en enda lavere pris på de allerede lave produktene. Du kan betale med enten Visa, Mastercard eller Paypal. Et alternativ for alle.


Rask levering og gratis frakt over 600 kr


Douglas rabattkode er vår lille gavepakke til dere. Med en leveringstid på bare 3-5 dager vil du få varene dine i løpet av en drøy uke, noe som også passer bra dersom ordren din er en gave til en nær og kjær. Dersom du kjøper for over 600 kroner, så vil din ordre bli gratis fraktet med posten eller bring til din postkasse. Vær obs på at dersom postkassen er for liten så vil du måtte hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Men dersom du kjøper for under 600 kroner så vil du måtte betale den lille fraktsummen på 49 kroner. Etter å ha brukt vår rabattkode Douglas så vil denne fraktprisen absolutt være verdt det. Hvis du skriver deg opp på Douglas sitt nyhetsbrev vil du motta en rekke tilbud og rabatter over e-post. Dette er også en god måte å spare litt penger, når du først skal bruke litt penger.

Utg�tte/Usikre tilbud og rabattkoder
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

50% rabatt på Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum

Nedtellingen til Black Friday har startet og du får nå 50% avslag på Viktor & Rolf Flowerbomb Eau de Parfum! Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, så det kan lønne seg å være rask. Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere rabatten!

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

50% rabatt på Acqua di Parma Colonia Oud Eau de Cologne

Nedtellingen til Black Friday er i gang for fullt og denne helgen* får du hele 50% avslag på Acqua di Parma Colonia Oud Eau de Cologne i nettbutikken! *Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, så det kan lønne seg å være rask. Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere rabatten!

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på elektriske produkter!

Bruk denne Douglas rabattkoden og spar hele 20% rabatt på elektriske produkter*. Perfekt for deg som er på utkikk etter en ny rettetang eller hårføner, eller kanskje du ønsker å starte julegavehandelen allerede? Klikk deg inn i dag via rabattkupongen for å få med deg dette fantastiske tilbudet før det er for sent! *Tilbudet er gyldig for utvalgte merker og ved kjøp for minimum kr 399.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

200 kroner avslag ved kjøp over 1000 kroner!

Handle for minimum kr 1000 nå og få hele kr 200 i avslag med denne Douglas rabattkoden! Du finner alt du trenger ingen skjønnhet og velvære, klikk deg inn direkte via rabattkupongen for å gå videre til nettbutikken og sjekke ut hele utvalget.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis gave med på kjøpet!

Bruk denne Douglas rabattkoden og få La Vie Est Belle Eau de Toilette fra Lancôme helt gratis med på kjøpet! Gjelder ved bestillinger for kr 499 eller mer, og kun så lenge lageret rekker. Rabattkupongen tar deg direkte til tilbudet!

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på alt!

Nå får du 20% rabatt på alt i nettbutikken når du handler for over kr 699. Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere dette fantastiske tilbudet og spar penger på alt du trenger til høsten og vinteren innen skjønnhet og velvære. Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis oppløftende ansiktskrem på kjøpet!

Handle for over kr 499 og få gratis Creme Redensifiante (7,5ml) fra Annayake på kjøpet! Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, så her kan det lønne seg å være rask. Klikk deg inn via rabattkupongen for å få tilgang til koden og gå direkte til nettbutikken!

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på alt i nettbutikken!

Ved kjøp over kr 399 får du nå hele 20% rabatt på din handel i nettbutikken! Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere tilbudet, dette vil du ikke gå glipp av. Klikk hjem alle dine favoritter innen skjønnhet og velvære i dag via rabattkupongen, tilbudet varer kun ut helgen!

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Få 50% rabatt på vare nr. 2!

Ved kjøp av to produkter fra Douglas, får du 1/2 pris på det billigste, kun i dag! Feire valgdagen med noe nytt i sminkepungen, nye produkter i dusjhylla eller kanskje en helt ny parfyme? Benytt deg av denne Douglas rabattkoden som du får ved å klikk deg inn via rabattkupongen.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

50% rabatt på det billigste ved kjøp av 2 produkter!

Når du handler 2 produkter, får du nå 50% rabatt på det billigste med denne unike Douglas rabattkoden! Tilbudet varer kun ut helgen, så vær rask. Klikk deg inn via rabattkupongen nå for å spare penger på ditt neste produkt!

Vis rabattkode

Tusenvis av fornøyde kunder

Fra mandag til fredag klokken 10.00 til 18.00 vil det være mulig å kontakte kundeservice dersom du har spørsmål. Dette kan du gjøre enten via telefon, over e-post eller via deres kontaktskjema som står på hjemmesiden. Den eksepsjonelle kundeservicen er en av grunnene til at Douglas har så godt rykte og tusenvis av fornøyde kunder i verden. Andre grunner er den lave fraktprisen og den korte leveringstiden. Nettbutikken har absolutt konkurransedyktige priser på alle deres produkter, men dersom du bruker vår rabattkode Douglas så vil du spare enda mer på ditt kjøp. Enten du har kjøpt en vare til deg selv eller til en venn, et familiemedlem eller til din kjæreste.