Douglas rabattkoder

Tilbud for september 2018
Douglas logo

Her har vi laget en oversikt over alle tilbud og rabattkoder som er tilgjengelige i nettbutikken til Douglas akkurat nå. Ved å benytte en av kupongene våre kan du spare opptil 35% på bestselgere. Du vil spare mye ved å ta i bruk en kupongkode før du handler hos Douglas! I nettbutikken finner du et godt utvalg av skjønnhetsprodukter, og du vil garantert finne dine favorittprodukter. Du kan blant annet handle parfyme og dufter, sminke, hårpleie- og hudpleieprodukter til både dame, herre og barn fra kjente merkevarer. Det beste med å handle skjønnhetsprodukter over nettet er ikke bare at du får lave priser, men også at du ikke behøver å dra ut av døren bare fordi at du gikk tom for mascara.

Douglas link
Hemmelig sluttdato

2 valgfrie gratisprøver

Klikk deg inn hos Douglas i dag og få 2 valgfrie gratisprøver når du går til kassen. Douglas har et eksklusivt utvalg av gratis vareprøver innenfor parfyme, hudpleie og kosmetikk. Ingen rabattkode nødvendig for å benytte deg av tilbudet.

Gå til tilbud -
Douglas link
Hemmelig sluttdato

Bestill gave og få gratis gaveinnpakking!

Bestill gave i nettbutikken til noen du er glad i og du får med gaveinnpakking på kjøpet! Klikk deg inn i dag for å finne bursdagsgaver og andre gaver direkte hjemme fra sofaen. Du trenger ingen Douglas rabattkode for å motta tilbudet.

Gå til tilbud -
Douglas link
Hemmelig sluttdato

Gratis frakt på alle ordrer over 600kr!

Klikk deg inn hos nettbutikken i dag og få gratis frakt når du handler for over 600 kr! Få med deg et stort utvalg av sminke og skjønnhetsfavoritter. Ingen rabattkode nødvendig for å motta dette tilbudet.

Gå til tilbud -
Default_728x90

Lave priser på kjente merkevarer


Med vår rabattkode Douglas kan du få tak i eksklusive og kjente merker som Abercrombie & Fitch, Lancôme og Dior, men også rimeligere merker som Eos og Isadora. Douglas har det du er på utkikk etter uansett priskategori. Slutt å løp rundt i stressende butikker når du kan shoppe på Douglas. Nettsiden er åpen 24 timer i døgnet, slik at du kan handle når det selv passer deg. Om du er student, småbarnsmor eller pensjonist så er nettbutikken åpen så du kan svippe innom når du har tid til det. Og dersom du bruker vår Douglas rabattkode vil du spare penger på ditt kjøp, slik at du kan bruke de sparte pengene på et ekstra produkt eller noe annet du virkelig ønsker deg. Vi i Kk.no vet at det tross alt er noe som heter penger spart er penger tjent, og med vår Douglas kode vil du oppnå en enda lavere pris på de allerede lave produktene. Du kan betale med enten Visa, Mastercard eller Paypal. Et alternativ for alle.


Rask levering og gratis frakt over 600 kr


Douglas rabattkode er vår lille gavepakke til dere. Med en leveringstid på bare 3-5 dager vil du få varene dine i løpet av en drøy uke, noe som også passer bra dersom ordren din er en gave til en nær og kjær. Dersom du kjøper for over 600 kroner, så vil din ordre bli gratis fraktet med posten eller bring til din postkasse. Vær obs på at dersom postkassen er for liten så vil du måtte hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Men dersom du kjøper for under 600 kroner så vil du måtte betale den lille fraktsummen på 49 kroner. Etter å ha brukt vår rabattkode Douglas så vil denne fraktprisen absolutt være verdt det. Hvis du skriver deg opp på Douglas sitt nyhetsbrev vil du motta en rekke tilbud og rabatter over e-post. Dette er også en god måte å spare litt penger, når du først skal bruke litt penger.

Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% tilbud på alt av skjønnhet og velvære!

Benytt deg av denne fantastiske rabattkoden fra Douglas og få 20% tilbud på hele nettbutikken. Klikk deg inn i dag for å finne sminke, hud- og hårpleie, neglelakk og mye mer og gjør et kupp i dag! Koden gjelder ved kjøp over kr 750. Finn dine favoritter i nettbutikken i dag.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% tilbud på all sminke!

Benytt deg av denne Douglas rabattkoden får du hele 20% tilbud på all sminke denne uken. Du vil finne merker som bareMinerals, Clinique, L'oréal Paris og mange flere! Tilbudet er gyldig på alle kjøp over kr 599. Så finn noen favoritter til sminkepungen i dag.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

3 for 2 på makeup og hårprodukter

Benytt deg av denne rabattkoden fra Douglas og gjør deg klar for det nye året. Du får nå 3 for 2 på makeup og hårprodukter. Klikk deg inn i dag via denne kupongen for å finne et stort utvalg av kjente merkevarer. Finn dine favoritter i dag. Gjelder ikke elektriske produkter

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Kun i dag! 25% på parfymer og duftsett

I dagens kalendertilbud fra Douglas får du 25% rabatt på alle parfymer og duftsett. Klikk deg inn for å finne julegave til noen du er glad i. Benytt deg av denne rabattkoden for å motta tilbudet.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Julegavetips - 25% rabatt på parfymer og duftsett!

Nå får du som bruker denne Douglas rabattkoden hele 25% rabatt på parfymer og duftsett til både dame og herre i nettbutikken, perfekt for deg som fortsatt er usikker på hva du skal gi bort i julegave. Klikk deg inn i dag og velg blant en mengde ulike dufter, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av!

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

15% rabatt på ditt kjøp!

Få 15% rabatt på hele ditt kjøp når du handler for minst kr 499 i nettbutikken. Klikk hjem dine egne favoritter i tillegg til årets julegaver i dag og spar penger, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere rabatten.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på hele ditt kjøp!

Få 20% avslag på hele ditt kjøp når du handler for minst kr 750 i nettbutikken denne helgen. Klikk hjem dine egne favoritter i tillegg til årets julegaver i dag og spar penger, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! Bruk Douglas rabattkoden for å aktivere rabatten.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

200 kroner i rabatt på ditt kjøp!

Nå får du 200 kroner i rabatt ved kjøp over kr 599 når du bruker denne Douglas rabattkoden! Finn dine favoritter innen sminke, skjønnhet og mye mer i dag, eller hiv deg på løs på årets julegaveshopping. Rabattkupongen tar deg direkte til nettbutikken.

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Cyber Monday: kjøp to produkter og få 50% rabatt på det billigste!

Søndag og mandag får du hele 50% avslag på det billigste produktet når du kjøper 2 varer i nettbutikken, klikk deg inn i dag for å sjekke ut utvalget og finn dine favoritter. Bruk Douglas rabattkoden i kassen for å motta rabatten!

Vis rabattkode
Douglas
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis Lancôme Hypnôse maskara ved kjøp over 499,-

Klikk deg inn i dag og handle dine favorittprodukter og få med en Lancôme Hypnôse maskara helt kostnadsfritt! Tilbudet gjelder så langt lageret rekker, dersom du handler for 499 kroner eller mer og om du benytter denne Douglas rabattkoden i kassen.

Vis rabattkode

Tusenvis av fornøyde kunder

Fra mandag til fredag klokken 10.00 til 18.00 vil det være mulig å kontakte kundeservice dersom du har spørsmål. Dette kan du gjøre enten via telefon, over e-post eller via deres kontaktskjema som står på hjemmesiden. Den eksepsjonelle kundeservicen er en av grunnene til at Douglas har så godt rykte og tusenvis av fornøyde kunder i verden. Andre grunner er den lave fraktprisen og den korte leveringstiden. Nettbutikken har absolutt konkurransedyktige priser på alle deres produkter, men dersom du bruker vår rabattkode Douglas så vil du spare enda mer på ditt kjøp. Enten du har kjøpt en vare til deg selv eller til en venn, et familiemedlem eller til din kjæreste.