Black Friday banner

Velg blant de beste Kondomeriet rabattkodene!

Tilbud for november 2018
Kondomeriet logo

På LittBilligere får du oversikt over tilbud og rabattkoder som er gyldige hos Kondomeriet akkurat nå. Ved å klikke deg inn via en av våre kuponger kan du nå få hele 50% avslag på dine produkter. En kupongkode er svært enkelt å bruke og det er mye å spare, derfor lønner det seg alltid å ta en titt her på LittBilligere før du handler i nettbutikken. Kondomeriet er Norges største leverandør med det bredeste utvalget av erotiske leketøy. I nettbutikken kan du handle alt av vibratorer, dildoer, erotiske filmer, massasjeoljer, kondomer, sexy undertøy og mye mer. Klikk på en av våre kuponger for å spare penger på din handlekurv i dag. 

Kondomeriet link
Utgår om Anbefalt

Julekalendere

Er du gira på en litt leken førjulstid? Sjekk ut denne linken! Den tar deg rett til kondomeriet sine frekke julekalendere.

Gå til tilbud -
Kondomeriet link
Hemmelig sluttdato

Eksklusiv verdensnyhet!

Nå får du den eksklusive sexleketøyserien fra det internasjonale kvinnemagasinet Cosmopolitan hos Kondomeriet. Klikk deg inn via denne linken og finn din favoritt!

Gå til tilbud -
Kondomeriet link
Hemmelig sluttdato Anbefalt

Kondomeriets anbefalinger!

Denne linken tar deg rett til kondomeriets egne anbefalinger. Hvis du trenger eksperthjelp er dette linken for deg!

Gå til tilbud -
Mer enn bare leketøy - med en Kondomeriet rabattkode

Ønsker du litt ekstra spenning i hverdagen? Ble du inspirert av 50 Shades of Grey? Er du våryr? Ønsker du deg noe lekent og pirrende? Singel? Synes du det er pinlig å handle kondomer i nærbutikken? Lurer du på noe om sex og samliv? Trenger du inspirasjon? Har du lyst til å kle deg i noe som gir din kjære lyst til å kle av deg lynraskt? Kondomeriet har gjort det akseptert og naturlig å både like og snakke om sex, samt tilføye det lille ekstra til sexlivet. Synes du det er for flaut eller kleint å besøke en av butikkene kan du i fred og ro studere vareutvalget hjemme hos deg selv, og kjøpe det som pirrer i nettbutikken. Med en Kondomeriet rabattkode fra littbilligere.no kan du unne deg eller din kjære det lille eggende ekstra. Kondomeriet har et variert utvalg av det meste som kan få deg til å føle deg sexy og gi deg flere og bedre opplevelser på soverommet; Leketøy, undertøy, og kanskje den spesielle gaven til bursdagsbarnet eller bruden og brudgommen på utdrikningslaget?

Med spesiell garanti

Kondomeriet er en norsk bedrift som ble etablert i 1988. Firmaet er en ledende leverandør av erotiske artikler i Norge, og har 10 butikker i tillegg til nettbutikk og engrosutsalg. Med en rabattkode fra Kondomeriet får du billigere produkter fra et selskap som leverer kvalitet, både innen service, kundebehandling og produkter. Pakken fra nettbutikken vil være helt anonym, så verken postmannen eller barna kan ane hva du har kjøpt. Varene leveres med orgasmegaranti innen 30 dager, og du får fri frakt om du bestiller for over 800 kr. Om du av en eller annen grunn ikke ønsker å betale med kort kan bestillingen din sendes med postoppkrav, og du har også 14 dagers angrerett på kjøpet. Med en Kondomeriet rabattkode får du litt ekstra krydder i hverdagen!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Gratis frakt på din bestilling!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Kondomeriet som gir deg gratis frakt på hele din bestilling ut pinsen. Velg blant et hav av sexleketøy og tilbehør for både dame og herre. Sjekk ut utvalget ved å klikke deg gjennom denne kupongen.

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Bra, bedre, best - spar penger på sexleketøy!

Det er OL-kampanje i nettbutikken, og du får mengderabatt på ditt kjøp. Benytt deg av denne rabattkoden fra Kondomeriet og spar 30% når du handler for minimum kr 1199. Finn dine favoritter i dag og spar penger! Kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

OL-kampanje: spar penger på sexleketøy!

Nå er det OL-kampanje i nettbutikken, og du får mengderabatt på ditt kjøp. Benytt deg av denne rabattkoden fra Kondomeriet og få 20% rabatt når du handler for minimum kr 899. Klikk deg inn i dag for å finne sexleketøy som passer deg og dine behov. Kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

OL- kampanje: spar penger på sexleketøy!

Nå er det OL-kampanje i nettbutikken, og du får mengderabatt på ditt kjøp. Benytt deg av denne rabattkoden fra Kondomeriet og få 15% rabatt når du handler for minimum kr 699. Klikk deg inn i dag for å finne sexleketøy som passer deg og dine behov. Kupongen tar deg direkte til kampanjen!

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

25% tilbud på et valgfritt Fifty Shades-produkt!

Benytt deg av denne rabattkoden fra Kondomeriet og få 25% tilbud på et valgfritt Fifty Shades-produkt i nettbutikken. Overrask din partner til Valentines day! Dette tilbudet vil du ikke gå glipp av. kupongen tar deg direkte til kampanjen.

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på hele ditt kjøp!

Benytt deg av denne fantastiske rabattkoden fra Kondomeriet og få hele 20% rabatt på din neste bestilling! Her finner du en mengde pirrende sexleketøy for både han og henne. Klikk med deg hjem dine favoritter i dag! Klikk deg videre gjennom denne kupongen for å komme til tilbudet.

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% avslag på et helt kjøp!

Nå får du 20% avslag på et helt kjøp i nettbutikken med denne Kondomeriet rabattkoden. Dette gjelder sexleketøy, tilbehør, undertøy og ikke minst den helt nye Fifty Shades Freed-kolleksjonen! Spar penger på frekke overraskelser. Kupongen tar deg direkte til dette fantastiske tilbudet.

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20% rabatt på alt fra Fleshlight!

Med denne rabattkoden fra Kondomeriet får du hele 20% rabatt på alle produkter fra Fleshlight. Klikk deg inn i dag og spar penger på verdens mest solgte sexleketøy for menn, dette tilbudet vil du ikke gå glipp av! Rabattkupongen tar deg direkte til kampanjen.

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Fri frakt + fantastiske priser på en rekke produkter!

Med denne unike rabattkoden fra Kondomeriet kan du nå unne deg selv det lille ekstra du fortjener! Ikke gå glipp av denne sjansen til å klikke hjem en liten overraskelse til deg selv, denne sjansen vil du ikke gå glipp av! Klikk deg inn på tilbudet via rabattkupongen hvor du også får tilgang til rabattkoden.

Vis rabattkode
Kondomeriet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

10 % rabatt på hele butikken !

Med denne Kondomeriet rabattkoden får du 10% rabatt på hele deres sortiment. Koden finner du gjennom at klikke på lenken her under.

Vis rabattkode

De aller fleste har vel hørt om Kondomeriet, Norges største leverandør av erotiske artikler av mange ulike slag. De tilbyr alt fra blant annet sexy undertøy, dildoer, massasjeoljer og erotiske filmer. Her inne kan du finne mange interessante tilbud, slik at du får varene dine til en enda billigere penge. Med Kondomeriet tilbudskode eller Kondomeriet tilbud kan du kanskje finne akkurat det du lette etter, men til en enda lavere pris. Ta en titt og gå høstkveldene i møte med litt ekstra varme i senga.

Kondomeriet har solgt erotiske filmer helt siden dette ble lovlig i Norge i 2006. De tilbyr både parfilmer og guttefilmer. Skaff deg straks ny inspirasjon ved å benytte en rabattkode eller kupong fra Kondomeriet her hos oss når du får lyst på litt fornyelse i parforholdet. Hva med spennende. moderne dildoer eller en heftig vibrator i tillegg? Her finnes det deilige, erotiske massasjeoljer og sexy massasjekrem. Benytt deg straks av Kondomeriet tilbudskode og få produktene til den beste prisen.

Kondomeriet består i dag av 10 butikker, samt internettbutikk. Dersom du besøker vårt nettsted først, kan du være så heldig å finne både Kondomeriet salg og Kondomeriet tilbud. Hva med å bruke en Kondomeriet kupongkode for å oppnå en enda bedre pris på dine produkter for å sette litt ekstra fart på sexlivet? Med Kondomeriet kupong eller Kondomeriet rabattkode får du enda bedre priser, og kanskje sparer du så mye at du får lyst til å lage en fest? Da kan du skaffe deg noen morsomme partyeffekter, slik som sexy pasta!

Med Kondomeriet kupong, Kondomeriet kupongkode eller Kondomeriet salg kan du være så heldig at du finner akkurat det du lenge har hatt lyst til å prøve. Kanskje er du av den mer sjenerte typen, som aldri i verden tør å oppsøke butikkene selv? Med Kondomeriet rabattkode kan du oppnå lavest mulig pris, helt uten at du trenger å bevege deg utenfor døren. Med Kondomeriet kupongkode kan du oppnå flere fordeler, som rabatt på vaginakuler eller vibratoregg. Aldri hørt om det før? Du lærer fort om produktene deres dersom du går direkte til nettbutikken, men legg til en Kondomeriet salg eller Kondomeriet kupong ved hvert kjøp her hos oss. Hold deg alltid oppdatert her inne, slik at du ikke går glipp av et Kondomeriet tilbud eller Kondomeriet salg. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev slik at du blir den første til å motta din spesielle Kondomeriet tilbudskode!

Du finner også rabatter og tilbud på erotiske artikler hos Lyst og Lek, Erotikknett og Gpunkt.no