Kondomeriet rabattkode og tilbud Januar 2019

Tilbud for januar 2019
Kondomeriet logo

Finn din Kondomeriet rabattkode hos LittBilligere. Nå får du 20 % rabatt.

På LittBilligere får du oversikt over tilbud og rabattkoder som er gyldige hos Kondomeriet akkurat nå. En kupongkode er svært enkelt å bruke og det er mye å spare, derfor lønner det seg alltid å ta en titt her på LittBilligere før du handler i nettbutikken. Kondomeriet er Norges største leverandør med det bredeste utvalget av erotiske leketøy. I nettbutikken kan du handle alt av vibratorer, dildoer, erotiske filmer, massasjeoljer, kondomer, sexy undertøy og mye mer. Klikk på en av våre kuponger for å spare penger på din handlekurv i dag. 

Kondomeriet link
Hemmelig sluttdato Anbefalt

Kondomeriets anbefalinger!

Denne linken tar deg rett til kondomeriets egne anbefalinger. Hvis du trenger eksperthjelp er dette linken for deg!

Gå til tilbud -
Kondomeriet link
Hemmelig sluttdato

20 % rabatt dersom du panter ditt gamle leketøy

Hos Kondomeriet får du 20 % miljørabatt dersom du panter ditt gamle sexleketøy!

Gå til tilbud -

Spenning i hverdagen

Ønsker du litt ekstra spenning i hverdagen? Ble du inspirert av 50 Shades of Grey? Er du våryr? Ønsker du deg noe lekent og pirrende? Singel? Synes du det er pinlig å handle kondomer i nærbutikken? Lurer du på noe om sex og samliv? Trenger du inspirasjon? Har du lyst til å kle deg i noe som gir din kjære lyst til å kle av deg lynraskt? Kondomeriet har gjort det akseptert og naturlig å både like og snakke om sex, samt tilføye det lille ekstra til sexlivet. Synes du det er for flaut eller kleint å besøke en av butikkene kan du i fred og ro studere vareutvalget hjemme hos deg selv, og kjøpe det som pirrer i nettbutikken. Med en Kondomeriet rabattkode fra littbilligere.no kan du unne deg eller din kjære det lille eggende ekstra. Kondomeriet har et variert utvalg av det meste som kan få deg til å føle deg sexy og gi deg flere og bedre opplevelser på soverommet; Leketøy, undertøy, og kanskje den spesielle gaven til bursdagsbarnet eller bruden og brudgommen på utdrikningslaget?

Med spesiell garanti

Kondomeriet er en norsk bedrift som ble etablert i 1988. Firmaet er en ledende leverandør av erotiske artikler i Norge, og har 10 butikker i tillegg til nettbutikk og engrosutsalg. Med en rabattkode fra Kondomeriet får du billigere produkter fra et selskap som leverer kvalitet, både innen service, kundebehandling og produkter. Pakken fra nettbutikken vil være helt anonym, så verken postmannen eller barna kan ane hva du har kjøpt. Varene leveres med orgasmegaranti innen 30 dager, og du får fri frakt om du bestiller for over 800 kr. Om du av en eller annen grunn ikke ønsker å betale med kort kan bestillingen din sendes med postoppkrav, og du har også 14 dagers angrerett på kjøpet. 

Piff opp sexlivet

De aller fleste har vel hørt om Kondomeriet, Norges største leverandør av erotiske artikler av mange ulike slag. De tilbyr alt fra blant annet sexy undertøy, dildoer, massasjeoljer og erotiske filmer. Her inne kan du finne mange interessante tilbud, slik at du får varene dine til en enda billigere penge. Med Kondomeriet tilbudskode eller Kondomeriet tilbud kan du kanskje finne akkurat det du lette etter, men til en enda lavere pris. Ta en titt og gå høstkveldene i møte med litt ekstra varme i senga.

Kondomeriet består i dag av 10 butikker, samt internettbutikk. Dersom du besøker vårt nettsted først, kan du være så heldig å finne både Kondomeriet salg og Kondomeriet tilbud. Hva med å bruke en Kondomeriet kupongkode for å oppnå en enda bedre pris på dine produkter for å sette litt ekstra fart på sexlivet? Med Kondomeriet kupong får du enda bedre priser, og kanskje sparer du så mye at du får lyst til å lage en fest? Da kan du skaffe deg noen morsomme partyeffekter, slik som sexy pasta!

Med Kondomeriet kupong, Kondomeriet rabattkode eller Kondomeriet salg kan du være så heldig at du finner akkurat det du lenge har hatt lyst til å prøve. Kanskje er du av den mer sjenerte typen, som aldri i verden tør å oppsøke butikkene selv? Med Kondomeriet rabattkode kan du oppnå lavest mulig pris, helt uten at du trenger å bevege deg utenfor døren. Med Kondomeriet kupongkode kan du oppnå flere fordeler, som rabatt på vaginakuler eller vibratoregg. Aldri hørt om det før? Du lærer fort om produktene deres dersom du går direkte til nettbutikken, men legg til en Kondomeriet salg eller Kondomeriet kupong ved hvert kjøp her hos oss. Hold deg alltid oppdatert her inne, slik at du ikke går glipp av et Kondomeriet tilbud eller Kondomeriet salg. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev slik at du blir den første til å motta din spesielle Kondomeriet rabattkode!