rating rating rating rating rating

NIKE

Finn din Nike rabattkode hos LittBilligere i juli 2020. Nike sko har blitt en nødvendighet i verden for sportaktiviteter. Få de siste  Nike promo code her og spar opp til hundrevis av dollar på kjøpet. Nike produserer utrolige sport sko som er perfekte for deg med sportslig hver dag eller når du skal utøve din favorittsport. Nike er alle sin favoritt merke! Bruker du en Nike promo code, får du en rabatt på kjøpet. Uansett hvilken stil og farge du leter etter, vil du finne den perfekte par Nike sko hos Nike Store. Her nedenfor finner du din seneste Nike promo code og andre rabatter, kampanjer og tilbud fra Nike Store.


Gå til NIKE

NIKE rabattkode juli 2020

De nyeste NIKE rabattkodene og tilbud i juli 2020

Her var det tomt! Vi oppdaterer sidene daglig, så sjekk igjen senere

Nike rabattkode

Nike er et amerikansk, multinasjonalt selskap som fokuserer på design, utvikling, produksjon og markedsføring av skotøy, treningsklær og et stort utvalg av sportsutstyr. Bedriften ble grunnlagt i 1964 under navnet \"Blue Ribbon Sports\" av Bill Bowerman og Phil Knight. Navnet ble ikke endret til Nike før i 1971. Med fokus på sko og annet sportsutstyr skulle det være en smal sak å finne noe du kan bruke en av våre Nike kupongkoder på. På littbilligere.no finner du også Nike tilbud og Nike rabattkoder som du kan bruke fritt i nettbutikken til Nike. Helt i oppstarten var bedriften en distributør for et japansk skomerke som senere skulle bli ASICS, og størsteparten av salget disse to gjorde skjedde på friidrettsstevner, rett fra bagasjerommet til Phil Knights bil. Når de først gikk over til å produsere sko selv, var deres første kunde Otis Davis, som senere skulle vinne to gullmedaljer i sommer-OL i 1960. Skoene ble laget ved hjelp av et vaffeljern, og selv om Davis ikke likte hvordan skoene satt på foten hans, brukte han dem likevel. I 1971 lanserte Nike sin egen skotøykolleksjon, og de brukte den velkjente \"Swoosh\"-logoen for første gang. Innen 1980 hadde Nike erobret halvparten av det amerikanske treningssko-markedet, og de ble børsnotert helt på tampen av året. Nike har også kjøpt opp en god del firmaer i sin tid for å ekspandere, blant annet Cole Haan i 1988, og Bauer Hockey i 1994. I 2003 kjøpte de opp Converse, og deretter Umbro i 2008. Det vil si at svært mange av de mest kjente skomerkene som ikke merkes Nike, likevel hører til under Nikes firmaparaply. Dersom du ønsker å sikre deg et par sko fra Nike, kan du benytte deg av våre Nike rabattkoder. Våre Nike kupongkoder og Nike tilbud gjelder også resten av Nikes sortiment i deres nettbutikk.

En bedrift som Nike utvikler seg stadig, og de er svært opptatte av å finne nye tekniske løsninger som gagner forbrukeren. I tillegg til kreativt og nyskapende design hver sesong, har de gang på gang lansert teknologier i sine produkter som gjør produktene lettere, bedre eller mer slitesterke. Med Nike kupongkoder kan du for eksempel skaffe deg et par sko med Nike+-teknologi, som gjør at du kan koble ditt Apple-produkt til skoen din. Med Nike rabattkoder eller Nike tilbud kan du skaffe deg Nike Air Jordans, en sko utviklet sammen med basketball-legenden Michael Jordan som til og med er miljøvennlig. Nike selger et bredt spekter av produkter, uansett om du spiller golf, skater, utøver kampsport eller CrossFit, eller spiller fotball, vil du finne kvalitetsprodukter som du kan skaffe deg ved hjelp av en Nike kupongkode fra littbilligere.no. Nike produserer også sko for innendørs- og utendørsaktiviteter som sykling, volleyball, bryting, svømming og basketball, slik at dine Nike tilbud og Nike rabattkoder ikke går ut på dato før du får brukt dem.