Om oss

De fleste mail-innbokser blir daglig overfylt av kampanjer fra alle mulige leverandører. Etterhvert har man meldt seg på såpass mange nyhetsbrev at det begynner å bli irritasjonsmoment og rett og slett forsøpling av din mail.

Vi på LittBilligere.no har innsett at dette er et stort problem for mange og har bestemt oss for å gjøre noe med det. Ved å bruke LittBilligere.no kan du enten sjekke vårt nettsted neste gang du er på utkikk etter tilbud eller melde deg på vårt nyhetsbrev og tilpasse den slik at du bare får tilbud og rabattkoder fra butikker som du selv har valgt!

LittBilligere.no har ambisjoner om å bli det naturlige førstevalget for alle nordmenn når man skal handle på nett. Med gode søkemuligheter, god oversikt over netthandlere og mange produktkategorier håper vi å nå dette målet.

Vi indekserer de største norske og skandinaviske nettbutikkene for deg! LittBilligere.no oppdaterer stadig nettsiden med nye tilbud og rabattkoder slik at du som forbruker kan kutte prisen når du handler på nettet.

LittBilligere.no er under konstant utvikling og vi inviterer alle våre besøkende til å legge ut egne rabattkoder som de har tilgang til slik at alle kan dra nytte av det.

LittBilligere.no ble startet i 2012.