rating rating rating rating rating

Park inn

Ta i bruk en Park Inn rabattkode fra LittBilligere i september 2019. Merkenavnet Park Inn ble i 2000 oppkjøpt av Carlson Group, som i 2002 startet et samarbeid med The Rezidor Hotel Group, og dette samarbeidet førte til en utvidelse med hoteller i Europa, Midtøsten og Afrika. Park Inn Alexanderplatz Berlin ble det første hotellet i den nye satsningen og ble åpnet i 2003. Park Inn kan i dag ønske sine gjester velkommen til behagelige og prisvennlige opphold på over 20 hoteller i hele Tyskland. Ta i bruk en Park Inn rabattkode eller tilbud fra LittBilligere og spar penger på ditt neste hotellopphold! 


Gå til Park inn

Park inn rabattkode september 2019

De nyeste Park inn rabattkodene og tilbud i september 2019

10 % rabatt

Meld deg inn i kundeklubb og få 10 % rabatt

74 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fornøyde kunder

Park Inn fulgte opp med videre utvidelser og kjøpte hoteller i Afrika, Irland, Sverige og Storbritannia, i tillegg til Tyskland. Hotellene legger vekt på god service, et fargerikt og innbydende interiør, rene rom med alle fasiliteter og enkel tilgang til transport og adkomst. Dette ble videre markert i 2006 med åpningen av Park Inn Ekaterinburg, det første Park Inn-hotellet på russisk jord. Hos littbilligere.no har vi gode Park Inn tilbud, Park Inn kupongkoder og Park Inn rabattkoder. Skaff deg Park Inn rabattkoder eller en Park Inn kupongkoder i dag, slik at ditt neste opphold på Park Inn kan bli enda litt rimeligere. I 2007 nådde Park Inn sin første historiske markør: 100 hoteller i drift i Europa, Midtøsten og Afrika! Denne store begivenheten la ikke en demper på Park Inn, som fortsatte sin ekspansjon med å inngå partnerskap med flyselskapet GermanWings. For å hedre dette partnerskapet malte GermanWings et av sine fly i Park Inn-farger, og skapte dermed et godt bilde på helheten som samler reisen og oppholdet til en opplevelse. Tenker du på å booke din neste opplevelse, kan du plukke opp Park Inn rabattkoder eller en Park Inn kupongkoder hos littbilligere.no.

Park Inn fokuserte i årene 2008 til 2010 på å videre stadfeste sin tilstedeværelse i nøkkel-lokasjoner verden over. Park Inn fortsatte den meget vellykkede fremgangen og etablerte hoteller i flere baltiske land, samt videre ekspansjon i Afrika og Midtøsten. I 2010 sto USA, Canada og Asia for tur, og Park Inn kan nå tilby sine gjester opphold på mer enn 140 hoteller. De har gjennom prosessen beholdt sine kjerneverdier: komfort, service og et miljø som skal gjøre ditt opphold mest mulig behagelig. Derfor kan det være lurt å ta en titt på littbilligere.no, vi har gode Park Inn tilbud til deg! Her finner du nemlig Park Inn rabattkoder og Park Inn kupongkoder som kommer godt med når du skal bestille ditt neste Park Inn opp-hold.