Platekompaniet

Tilbud for september 2018
Platekompaniet logo

Platekompaniet etablerte seg i et hjørnelokale på Grønland T-banestasjon i Oslo i 1992, med ønske om å selge god musikk til lave priser. I dag teller Platekompaniet 23 heleide butikker, i tillegg til nettbutikken, og er Norges ledende musikk-, film- og spillkjede. Platekompaniet kan i dag tilby en rekke forskjellige produkter og jobber stadig for å kunne tilby et så godt utvalg som mulig innen de forskjellige produktgruppene. Finn din Platekompaniet rabattkode hos LittBilligere.no !

Platekompaniet rabattkode

Gode tilbud til alle musikk-, film- og spillelskere - med Platekompaniet rabattkode

Liker du å høre på musikk og kanskje danser og synger du høyt så fort du hører favorittlåten din? Liker du å se filmer, kanskje kose deg under et pledd i sofaen med en toppet godteriskål i den ene hånden? Er du en som liker å høre på dine utvalgte favorittlåter gang på gang? Eller kanskje liker du å bli inspirert med ny musikk i ulike sjangere du ikke har hørt så mye av tidligere? Liker du å koble av i hverdagen med et spill slik at du kan drømme deg bort for noen minutter? Hos Platekompaniet får du et stort utvalg av både musikk, film og spill innenfor alle sjangere du kan tenke deg – og enda litt til. På littbilligere.no får du rabattkoder fra Platekompaniet som gjør at du kan utvide og utforske musikk- og filmverden uten å tenke så mye på kostnadene. Bli inspirert og forelsk deg i nye sjangere, hent din Platekompaniet rabattkode her på littbilligere.no og få snille priser på dine nye favoritter i dag!

Hos Platekompaniet skjuler det seg en verden fylt med spennende sjangere

Platekompaniet ble etablert i et lite hjørnelokale på Grønland T-banestasjon i Oslo, i 1992. I dag er Platekompaniet en av Norges ledende musikk-, film og spilldetaljister – alt også samlet i nettbutikken hos Platekompaniet. De ønsker å servere deg dine godbiter så raskt som mulig og tilbyr lynrask levering og god service i nettbutikken. Unn deg selv en hverdag fylt med glede og musikk og skaff deg din nye favoritt-CD i hyllen. Kanskje kan du bli inspirert og overrasket over å like noen nye spill eller filmer også? Husk å legge til din Platekompaniet rabattkode når du skal legge inn din bestilling. Start jakten på nye sjangere til gode priser med Platekompaniet rabattkode i dag!
Utgåtte/Usikre tilbud og rabattkoder
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

20-50% rabatt på tusenvis av DVD og Blu-ray + gratis frakt

I dag får du gratis frakt på ordren din, uansett hvor mye du bestiller for hos Platekompaniet. Benytt deg av rabattkoden i kassen for å få rabatten. I tillegg er det 20-50% rabatt på tusenvis av DVD og Blu-ray. Begge tilbudene gjelder i nettbutikken t.o.m. søndag 10. desember kl 10.00. Vær rask og benytt deg av tilbudene.

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

-25% rabatt på tusenvis av CD og vinyl

Nå kan du få et stort utvalg med CD og vinyler med 25% avslag. Men vær kjapp fordi tilbudet gjelder kun denne helgen.

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

50kr rabatt på din neste bestilling!

I tillegg til en mengde andre tilbud og rabatter, får du nå, ut dagen i dag, hele 50 kroner rabatt på din bestilling hos platekompaniet.no!

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Platekompaniet spanderer frakten på din neste handel!

Rabatten kan kombineres med alle våre fantastiske tilbud og kampanjer, og for øyeblikket har vi over 20 forskjellige kampanjer i nettbutikken!

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

50kr rabatt på din neste bestilling!

I tillegg til en mengde andre tilbud og rabatter, fårdu nå, frem til og med lørdag, hele 50 kroner rabatt på din bestilling hos platekompaniet.no!

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Fri frakt hos Platekompaniet

Til og med Lørdag 30. Juli, får alle kunder fri frakt på alle handler de gjør hos Platekompaniet ved bruk av rabattkoden, så løp og kjøp før det ender!

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

30 % rabatt på norsk musikk

Denne koden gir 30 % rabatt på all norsk musikk! Gjelder både CD og vinyl. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Bruk koden i kassen før betaling.

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Platekompaniet - Kr 50,- i rabatt

Denne koden gir kr 50,- i rabatt ved kjøp over kr 250,-. Kun 1 gang per kunde. Gjelder ikke bøker bundet av fastprisavtalen. Kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Platekompaniet - 100kr i rabatt

Bruk denne rabattkoden når du bestiller for minst 500kr fra nettbutikken platekompaniet så får du 100kr i rabatt på bestillingen din.

Vis rabattkode
Platekompaniet
Denne koden er ikke lengre gyldig.

Platekompaniet - Fri frakt på Mad Max: Fury Road!

Nå får du nå FRI FRAKT på Mad Max: Fury Road når du forhåndsbestiller filmen i nettbutikken på CDON! Benytt verdikoden PKMADMAX i kassen for å få gratis frakt. Gjelder t.o.m. 4. oktober 2015.

Vis rabattkode

Platekompaniet er en butikkjede som driver med salg av musikk, film og spill. De har både fysiske butikker og nettbutikk. Platekompaniet ble startet i 1992 av Richard Ona, Egil Dahl og Rolf Kristian Presthus. De tok over en liten CD- og fotobutikk på Grønland i Oslo og etablerte seg raskt som en av byens mest populære musikkbutikker. De ekspanderte allerede i 1995, med to nye butikker i Oslo, før de gjorde det landsomfattende med butikker i Trondheim og Tromsø i 1998. Etter det har det poppet opp Platekompaniet-butikker over hele vårt langstrakte land, og i 2001 åpnet de sin netthandel. De har fokus på gode priser, bredt utvalg og rask levering, noe som har gjort dem til en av Norges mest brukte nettbutikker. Her på littbilligere.no kan du finne Platekompaniet rabattkoder, Platekompaniet tilbud eller Platekompaniet kupongkoder, som gjør ditt kjøp ENDA billigere.

Platekompaniet har vært nominert til flere prestisjefulle priser. Hvert år siden de åpnet nettsiden har de vært nominert til Norsk videogramforenings pris ”Årets kjøpefilmforhandler”, og de har vunnet fire ganger. De har også vunnet pris for ”Entrepeneurs of the year, region east” fra Ernst & Young. Butikken i Oslo City har også vunnet pris for ”Årets butikk” fra spillbransjens Gullstikka-utdeling. Så å handle her vil, som du kan se, garantere både god kvalitet og god service.

Platekompaniet har et enormt utvalg av musikk. De selger både CD-plater og vinylskiver, så om du er en skikkelig musikkelsker, finn deg Platekompaniet rabattkoder, Platekompaniet tilbud, eller Platekompaniet kupongkoder her på littbilligere.no, og bestill deg din favorittmusikk på god gammeldags vinyl eller CD.

I 2009 så Platekompaniet potensialet til digitalisert musikk, og startet dermed salg av musikk i MP3 format. I 2010 etablerte de streamingtjenesten WIMP i samarbeid med Aspiro og Telenor. Her er det i tillegg til å streame musikken, mulig å kjøpe og laste ned musikk. Her på littbilligere.no kan du finne Platekompaniet rabattkoder eller Platekompaniet kupongkoder som du kan oppgi når du kjøper et WIMP-abonnemang enten til deg selv eller som en gave til noen du bryr deg om.

Platekompaniets butikk i Oslo City var faktisk den første butikken som startet å selge DVD i 2002, men med fremveksten av internett finner du nå det absolutt største utvalget på deres nettside. Med Platekompaniet tilbud, Platekompaniet rabattkoder, eller Platekompaniet kupongkoder kan du bestille deg alle filmene som mangler i din samling, til en god pris.

Husk å alltid sjekke hos littbilligere.no først, så blir din netthandel enda rimeligere.

Ser du etter en Platekompaniet rabattkode ? Du har kommet til rett plass. Her finner du de nyestePlatekompaniet rabattkoder, kampanjer og tilbud. Hvis du ikke skulle finne rabatten du leter etter, kan du skrive inn din e-postadresse i boksen ved siden, så vil vi sende deg en med en gang vi får en nyPlatekompaniet kupongkode. Få dinPlatekompaniet kampanjekode, rabatt eller tilbud, gratis frakt når du bestiller noe hos Platekompaniet. Her på LittBilligere.no finner du  Platekompaniet kupongkode som gir deg lave priser for plater. Her vil du alltid finne aktuelle rabatter, rabatt koder, kampanjer og tilbud som du kan bruke fornår du skal kjøp plater hos Platekompaniet. Gå ikke glipp av din rabattkupong, rabatt, kampanjer eller tilbud på plater. Her får du din rabattkoden til klær først! I tillegg til Platekompaniet har vi mange flere rabattkoder på LittBilligere.no som for eksempel: Nelly rabattkodeEllos rabattkodeZalando rabattkode, La Redoute kupongkodeBubbleroom rabattkodeMyWardrobe rabattkode osv!