Hvordan bruke siden?

Tilbud ... trenger ikke rabattkode!

Hva er de?

Når du kommer til LittBilligere.no og er utkikk etter en rabattkode eller kupongkode, vil vi at du også skal kunne få med deg de største tilbudene hver netthandler har å tilby. Vår redaksjon håndplukker derfor de aller beste kampanjene og tilbud som er tilgjengelige hos våre samarbeidspartnere.

Et tilbud eller en avtale fra en nettforhandler som ikke krever en rabattkode eller kupongkode. Vi finner de beste tilbudene som er tilgjengelige fra alle våre butikker og viser dem på ett sted - for deg som kunde er både penger og tid spart! På den måten vet du nøyaktig hvor du skal gå for å finne de nyeste kampanjene, tilbud, gratis frakt, gaver med på kjøpet og mye mer!

Dette betyr at når du klikker på "tilbud" kommer du rett til butikkens underside der avtalen er tilgjengelig.

Hvor lenge varer de?

Tilbud utløper på forskjellige tidspunkter, avhengig av butikken. Noen av dem kan være kortsiktige tilbud som bare varer noen dager - slik at du må være rask!Andre er pågående kampanjer som varer uker eller måneder.

Husk å bokmerke LittBilligere.no og registrere deg på vårt nyhetsbrev for å sikre at du ikke går glipp av noen av tilbud, kupongkoder og rabattkoder!

Vi kontrollerer alle våre tilbud kontinuerlig, men med tusenvis av nye tilbud er ikke det lett! Hvis du noen gang klikker på en av våre linker og finner ut at den ikke er lenger tilgjengelig, kan du hjelpe oss å unngå at noen andre også blir skuffet ved å sende oss beskjed ved å Trykke på " X " på selve kupongen eller via vår "kontakt oss" side. Da tar vi ned tilbudet.

De mest populære butikkene hos LittBilligere akkurat nå er balnt annet: Hotels.com, Zalando, Nelly, Ellos, La Redoute, Fotoknudsen, Apollo, Expedia og CDON.

Rabattkoder eller Kupongkoder: 

Hva er en rabattkode (kupongkode) ?

En rabattkode eller kupongkode, som også av og til kan kalles for kampanjekode, tilbudskode eller rabattkupong er en fin måte å spare penger når du handler på nettet. Det er en unik kode som du skriver inn i kassa for å få en umiddelbar rabatt.

Hvordan bruker jeg rabattkoden?

Det er veldig enkelt! Under betalingsprosessen, vil du bli bedt om å legge inn rabattkoden (noen ganger referert til som en voucher, kupongkode, kampanjekode, tilbudskode, rabattkupong eller annet). Tast inn koden i boksen når forespurt og rabatten blir umiddelbart trukket fra din handlekurv.

Hos hver netthandler er det forskjellige måter å legge inn en rabattkode på, så vær sikker på at du skriver inn koden i riktig felt. Nesten alle nettbutikkene vil vise deg den endrede kurven før du går videre til betaling.

Kupongkoder kan være lange og kompliserte sekvenser av bokstaver og tall, så den beste måten å sørge for at du skriver inn en kode riktig er å kopiere den ved å trykke "ctrl C" på PC eller "cmd C" på Mac, for å deretter lime den inn ved å trykke på "ctrl V" eller "cmd V"

Vi vil gjøre deg oppmerksom på at enkelte ganger kan det forekomme at rabattkoder eller kupongkoder ikke fungerer. Det kan skyldes 2 ting:

1. rabattkoden eller kupongkoden er gått ut på dato

2. det har skjedd en teknisk feil hos nettbutikken

Vi vil selvsagt gjøre vårt beste for å gi deg kun fungerende rabattkoder, rabattkuponger og kupongkoder. Dersom du kommer over en kampanjekode som ikke fungerer lenger kan du trykke på " X " så undersöker vi hvorfor den ikke fungerer!