rating rating rating rating rating

Radisson Blu

Finn din Radisson Blu rabattkode hos LittBilligere i desember 2019! Radisson Blu lager ikoniske bygninger med individuelle interiører preget av en inviterende og spennende atmosfære. Dette gir hotellgjestene en helhetlig hotellopplevelse som er helt aktuell i tiden. Radisson Blu sine flaggskipeiendommer ligger på de aller ypperste stedene, for eksempel i storbyer, i nærheten av flyplasser og på feriereisemål verden over. Med over 1400 hoteller over hele verden finner du garantert noe som faller i smak! Ta i bruk en Radisson Blu rabattkode fra LittBilligere i dag og spar penger på ditt neste hotellopphold! 


Gå til Radisson Blu

Radisson Blu rabattkode desember 2019

De nyeste Radisson Blu rabattkodene og tilbud i desember 2019

10 % rabatt

Meld deg inn i kundeklubb og få 10 % rabatt

101 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Fornøyde kunder

Radisson Blu er et stort internasjonalt selskap som har fotfeste i mange land verden over. De etablerer store, flotte bygninger som er lett å gjenkjenne enten du er i Norge, Midtøsten eller Afrika, og de er kjent for å ha en inviterende atmosfære som gjør hele hotellopplevelsen unik og minneverdig. Selskapet er også kjent for å befinne seg på praktiske lokasjoner som i nærheten av flyplasser og populære feriemål, og er flinke til å vite hva kunden etterspør. De har en helhetlig hotellopplevelse som er førsteklasses, og gir full service i motsetning til flere andre hotellkjeder. Hovedkontoret ligger i Minnesota, USA, hvor det første Radisson-hotellet ble bygd, sammen med morselskapet Carlson. Navnet stammer fra den franske oppdageren Pierre-Esprit Radisson fra det 17. århundre.

Hos littbilligere.no kan du nå få Radisson Blu rabattkoder, Radisson Blu kupongkoder og Radisson Blu tilbud som du kan bruke på ditt utvalgte hotell. Radisson Blu har en lang historie, og kan dateres helt tilbake til 1960, da «The Royal Copenhagen» ble bygget i Danmark. Selskapet opererte lenge under navnet «Radisson SAS» før de skiftet navn til «Radisson Blu» i sammenheng med eierskiftet i 2009. Det nye navnet ble innført gradvis og var et naturlig valg for selskapet da navnet skulle endres. Benytt deg av våre Radisson Blu rabattkoder, Radisson Blu kupongkoder og Radisson Blu tilbud straks de legges ut. Hotellene er drevet av Carlson Rezidor Hotel Group, som nå også er den største aksjonæren innen selskapet. De åpnet hotell nr. 100 i år 2000 og har nå sammen med Carlson og Rezidor Hotel Group hoteller i mer enn 90 land, 1070 hoteller i drift og 240 under utvikling. Her er det altså bare å velge og vrake mellom destinasjoner over hele verden. Selskapet har blant annet nettopp åpnet et Plaza hotell i Bangkok, Thailand og i Udaipur, India, og kan også friste med et fantastisk nyåpnet hotell i Moskva. Unik design og flott arkitektur er grunn nok i seg selv til å ta en tur på disse hotellene, og selskapet vokser seg stadig større. Radisson Blu kupongkoder, Radisson Blu rabattkoder og Radisson Blu tilbud fra littbilligere.no kan brukes på hvilket som helst ferieopphold gjennom Radisson Blu, bare husk å legge inn koden når du betaler. Ikke gå glipp av våre Radisson Blu tilbud, Radisson Blu kupongkoder og Radisson Blu rabattkoder før du bestiller ferien din.