Hjelp

Rabattkoder og tilbud

På våre sider finner du både rabattkoder og tilbud. Ett tilbud, eller en kampanje som det også gjerne kalles for, krever ikke en rabattkode. Siden oppdateres 24/7 med de beste og ferskeste tilbudene som er tilgjengelig fra kjente nettbutikker - og linker direkte til disse slik du slipper å kaste bort unødvendig tid! Dette betyr at dersom du klikker på «Vis tilbud», kommer du direkte til nettbutikkens side der tilbudet eller kampanjen er tilgjengelig.

En rabattkode, eller kupongkode, er en unik kode som du skriver inn når du betaler for ditt kjøp i nettbutikken. Dette kan for eksempel våre en rabattkode som gir fri frakt, avslag på hele handlekurven, avslag på et gitt produkt, avslag når du handler for et bestemt beløp eller annet.

Slik bruker du en rabattkode

  1. Finn rabattkoden hos den nettbutikken du ønsker å benytte
  2. Klikk på «Vis rabattkoden»
  3. Rabattkoden blir kopiert automatisk
  4. Finn det produktet du ønsker å kjøpe i den gjeldende nettbutikken
  5. Lim inn rabattkoden under betalingsprosessen. Dette kan bli referert til som en voucher, kupongkode, kampanjekode, tilbudskode, rabattkupong eller annet.
  6. Gjennomfør betalingen og spar penger!

Vi gjør selvsagt vårt beste for å gi deg rabattkoder og tilbud som er gyldige. Det kan likevel forekomme rabattkoder eller tilbud som ikke fungerer. Dersom du kommer over rabatter som ikke fungerer gi oss gjerne beskjed på [email protected]! Har du andre spørsmål kan disse også sendes til [email protected]