rating rating rating rating rating

Skyscanner

Finn din Skyscanner rabattkode hos LittBilligere i dag! Skyscanner sammenligner over 1000 flyselskaper for å finne billige flybilletter raskt. De finner de billigste hotellene, leiebilene og ferietilbudene. Skyscanner anbefales av ledende reisetidsskrifter verden over, inkludert The Times, USA Today, The Telegraph, Washington Post og The Independent. Meld deg på nyhetsbrevet til LittBilligere.no og få de beste Skyscanner rabattkoder og tilbud tilsendt per mail.


Gå til Skyscanner

Skyscanner rabattkode juli 2020

De nyeste Skyscanner rabattkodene og tilbud i juli 2020

Her var det tomt! Vi oppdaterer sidene daglig, så sjekk igjen senere

Fornøyde kunder

Historien til selskapet begynner i 2001. Det ble stiftet av tre IT-utdannede, Gareth Williams, Barry Smith, og Bonamy Grimes, etter at en av dem angivelig skal ha blitt meget frustrert av hvor vanskelig det var å få fatt på en billig flyreise til en skiferie han skulle på. Den første utgaven av Skyscanner ble utviklet med drivkraften fra denne frustrasjonen, og den ble sluppet i 2002. I 2003 fikk selskapet sin første ansatte for å hjelpe til med utviklingen. I 2004 fikk selskapet sitt første kontor i Edinburgh i Skottland, og i 2013 hadde staben vokst seg til den modne størrelsen av 180 personer. Med Skyscanner rabattkoder, Skyscanner kupongkoder eller Skyscanner tilbud, kan du sikre deg en trivelig handel til en billig penge. Da selskapet startet, førte det bare opp europeiske lavprisflyselskaper, men man kan i dag søke på reiser til hele verden og med alle de store flyselskapene. I 2011 åpnet selskapet sin avdeling i Singapore hvor det asiatiske hovedkvarteret nå er, og i 2012 begynte de et samarbeid med Kinas største søkemotor, Baidu. Det lille tremannsfirmaet anslås i dag til å ha en verdi av omtrent 800 millioner dollar, og er i stadig vekst. Med Skyscanner tilbud, Skyscanner rabattkoder, eller Skyscanner kupongkoder kan du bestille deg ditt neste hotellopphold til en god pris. Husk å alltid sjekke hos littbilligere.no først, så blir din netthandel enda rimeligere.

Skyscanner er et firma som har vokst inn i sin rolle som en medhjelper du kan stole på når det gjelder å finne denne neste ferien, hvordan du kommer dit, hvor du skal bo, og hvordan du får dette til å skje på billigst mulig vis. Her på littbilligere.no kan du finne Skyscanner rabattkoder, Skyscanner tilbud eller Skyscanner kupongkoder, som gjør din neste store reise enda billigere. Om du skal ha et flysete, om du skal leie en bil, eller om du vil sikre deg en plass på et hotell så er det å anbefale å bruke Skyscanner, for her er det penger å spare, tid å spare, men også en hel del hodebry å spare seg for. Du kan velge den billigste forbindelsen som skulle komme i løpet av den neste måneden. Nettstedet finnes på over 30 språk, inkludert russisk, mandarin, portugisisk og japansk. Du kjøper ingenting direkte fra Skyscanner, men Skyscanner setter deg i direkte forbindelse med bookingsteder og utleiefirmaer i hele verden. Med Skyscanner rabattkoder, Skyscanner kupongkoder eller Skyscanner tilbud, kan du sikre deg en trivelig kvalitetshandel til en billig penge.