rating rating rating rating rating

Tanum

Finn din Tanum rabattkode hos LittBilligere i september 2019. Tanum ble etablert i 1832 som hovedstadens første bokhandel og i 2001 åpnet de sin første netthandel. I dag har de over 3,7 millioner titler tilgjengelig til svært konkurransedyktige priser. Søk blant 2,5 millioner titler. Skjønnlitteratur, barnebøker, dokumentar, faktabøker, samt faglitteratur. Tanum tilbyr mange titler, og er markedsledende på engelske titler som viser til stadig økende salg i Norge. De legger stadig ut Tanum rabattkoder, kampanjer og tilbud som du vil finne hos LittBilligere.no. Sjekk alltid med oss først!


Gå til Tanum

Tanum rabattkode september 2019

De nyeste Tanum rabattkodene og tilbud i september 2019

Fri frakt

Fri frakt på ordre over 299,

102 brukt denne uken · Hemmelig sluttdato

Vis tilbud

Tanum rabattkode

Selv om butikken på Karl Johan alltid har vært Tanums hovedbutikk så har de ekspandert på flere plan. I dag finner man også Tanum på steder som Kolbotn, Værnes, Torp og Flesland, og rundt omkring ellers i landet. I 2006 ble Tanum solgt til forlaget N. W. Damm & Søn AS som var eid av det danske forlagskonsernet Egmont. Senere, i 2007, slo Forlagene Damm og Cappelen seg sammen og dannet Norges nest største forlag. Nettbokhandelen www.tanum.no åpnet i april 2001 og er nå et underkonsern av forlaget Cappelen Damm. Ved hjelp av sin nettbokhandel og sine fysiske butikker kan Tanum tilby flere millioner titler innen norsk, nordisk og engelskspråklig litteratur. Vi på littbilligere.no har Tanum rabattkoder, Tanum kupongkoder og andre Tanum tilbud som kan gjøre Tanums allerede konkurransedyktige priser enda lavere.

Tanum var også blant de første på e-bok markedet. E-bøker har ikke tatt av helt, men beskrives av ekspertene som fremtiden innen litteratur. Mulighetene og alternativene som e-bøker tilbyr er enorme og Tanum er også her ledende. En e-bok kan tas med hvor enn du går, om det så skulle være på t-banen eller på tur i skogen. Med en e-bok i hånden har du alltid en spennende krimbok på lager om du skulle kjede deg, eller en morsom barnebok om barna skulle være vrange. På Tanum sin hjemmeside kan man velge blant en stor mengde titler, og ved hjelp av Tanum rabattkoder, Tanum kupongkoder og diverse Tanum tilbud fra littbilligere.no kan du handle e-bøker til utmerkede priser.

Er du en litteraturelsker? Eller kanskje bare en student på utkikk etter neste års pensum? Uansett hva din bakgrunn er så kan vi hjelpe deg slik at din netthandel blir litt rimeligere. Med Tanum rabattkoder, Tanum kupongkoder og Tanum tilbud kan du bestille alt det du ønsker, til en svært gunstig pris. Er du glad i å lese og liker å holde deg oppdatert på sesongens bestselgere og nyheter? Ønsker du å skaffe deg de nyeste boktitlene mens de enda er rykende ferske? Eller kanskje studerer du, noe som ofte krever at du leser en mengde med pensumbøker? Kanskje har du blitt tipset om en forfatter du har blitt nysgjerrig på og som du vil lese? Eller er du en som liker å lese bøker i en spesifikk sjanger? Hos Tanum får du den boken du er ute etter, enten du trenger pensumbøker, ønsker deg en av boknyhetene, eller er ute etter en spesiell forfatter. Bøker er kanskje ikke det din lommebok smiler mest over å skulle kjøpe, for bøker kan koste litt penger. Med en Tanum rabattkode kan lommeboken likevel smile, også om du ønsker deg en, to eller tre nye bøker. Her på littbilligere.no får du rabattkoder fra Tanum, slik at du enkelt kan handle spennende bøker med god samvittighet. Hent din Tanum rabattkode før du handler i nettbutikken og gi deg selv nye bokopplevelser i dag!